Assistent-trainer Van Meegdenburg tekent bij

  • Het eerste

Dennis van Meegdenburg blijft ook volgend seizoen actief bij de hoofdmacht als assistent-trainer. De club en de oud-speler kwamen dat overeen.

Door de contractverlenging gaat Dennis van Meegdenburg (Veenendaal, 19 april 1974) zijn zevende seizoen in als assistent-trainer van de hoofdmacht. De 48-jarige Van Meegdenburg stond dit seizoen één keer als eindverantwoordelijke langs de lijn, na het opstappen van Jochem Twisker. Ook met Gery Vink is de samenwerking bijzonder prettig, waardoor de technische leiding het contract verlengde tot medio 2023.

Staf nagenoeg compleet

Door de contractverlenging van Dennis van Meegdenburg is de staf voor volgend seizoen nagenoeg compleet. Alleen met partner PMI Rembrandt wordt nog gesproken over de inzet van een fysiotherapeut in de begeleidende staf.

Ander nieuws

G.V.V.V. gaat na rust hard onderuit op bezoek bij Spakenburg

Het eerste | 02 december 2023
Lees meer

Haal jouw tickets voor bekeraffiche tegen NEC in onze voorverkoop

Het eerste | 30 november 2023
Lees meer

Voorbeschouwing // Wie zit op het vinkentouw, junior of senior?

Het eerste | 30 november 2023
Lees meer