Blijf deze zomer fit bij Spitsbergen

  • De club

Wil jij deze zomer fit blijven en startklaar zijn voor het nieuwe seizoen? Neem een zomerlidmaatschap bij Tennis- en Padelvereniging Spitsbergen. 

De opening van meerdere padelbanen bij Tennis- en Padelvereniging Spitsbergen is een daverend succes. De populaire sport kan rekenen op veel belangstelling en dus hebben zij speciaal voor komende zomer een zomerlidmaatschap geïntroduceerd. Daarmee profiteer je de zomermaanden van een lidmaatschap voor een scherpe prijs en blijf je tijdens de voetballoze periode fit.

Fit voor een koopje

Voor maar 75 euro mag je volop gebruik maken van de tennis- én de padelbanen. Het zomerlidmaatschap loopt van 1 juni tot en met 31 augustus. Spitsbergen biedt ook de mogelijkheid om jou extra hulp te bieden bij het spelen van padel. Dit geef je eenvoudig aan op je inschrijfformulier.

Ander nieuws

Vrijwilligersavond opnieuw een groot succes

De club | 27 mei 2024
Lees meer

Donderdag aangepaste openingstijd kantine

De club | 27 mei 2024
Lees meer

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

De club | 25 mei 2024
Lees meer