Contracten van Tmim en Van Meegdenburg niet verlengd

  • Het eerste

De contracten van Bilal Tmim en Jaidy van Meegdenburg in de hoofdmacht worden niet verlengd. Beide spelers maakten afgelopen seizoen voor het eerst deel uit van het eerste elftal.

De twee spelers uit eigen opleiding kregen vorig jaar een contract aangeboden voor het vlaggenschip en werden daarmee in staat gesteld om hun voetballend vermogen nog verder te verbeteren. De technische leiding is te spreken over de ontwikkeling die de twee spelers dit seizoen hebben doorgemaakt, maar biedt hen nu de kans om in een ander elftal meer speelminuten te gaan maken.

Bilal Tmim

Het officiële debuut van de 19-jarige Bilal Tmim is het eerste elftal laat nog even op zich wachten. De jongeling zat meerdere duels in de wedstrijdselectie, maar het kwam voor de aanvaller nog niet tot een invalbeurt in de Jack’s League. Tmim heeft aangegeven volgend seizoen elders op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Jaidy van Meegdenburg

De 19-jarige Van Meegdenburg kwam dit seizoen tot drie invalbeurten in de Jack’s League. Hij debuteerde in de uitwedstrijd bij Katwijk en maakte ook in de thuiswedstrijden tegen Spakenburg en ASWH wedstrijdminuten in de ploeg van trainer Gery Vink. Ook Van Meegdenburg heeft aangegeven op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

G.V.V.V. bedankt Bilal en Jaidy voor hun inzet en wenst hen veel succes toe in het nieuwe seizoen.

Ander nieuws

Ticketbox gesloten in aanloop naar thuisduel tegen Quick Boys

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

G.V.V.V. weet Danny de Leeuw ook in elfde seizoen te behouden

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

Haal jouw tickets voor bekeraffiche tegen NEC in onze voorverkoop

Het eerste | 07 december 2023
Lees meer