Dit moet je weten voor G.V.V.V. – ASWH

  • Het eerste

De hoofdmacht staat vanmiddag voor een belangrijke wedstrijd in strijd om lijfsbehoud in de Jack’s League. Op eigen veld ontvangen de blauwhemden ASWH. Dit moet jij weten voor deze wedstrijd.

De laatste twee weken heeft G.V.V.V. afstand genomen van ASWH, dat nu de laatste plaats bezet. Met een afstand van zes punten is de voorsprong op de ploeg uit Hendrik Ido Ambacht ruim, maar dat kan zaterdag nog groter worden. Een overwinning is voor G.V.V.V. alles wat telt in speelronde 30 van de competitie.

Koop je tickets

Met op voorhand een zeer grote amusementsfactor is de wedstrijd tegen ASWH een duel waar je bij moet zijn. Leden en donateurs van G.V.V.V. en businessclub Vallei & Rijn hebben gratis toegang tot dit duel. Ben je geen lid? Koop dan gemakkelijk online jouw tickets. Volwassenen betalen €10, jeugd tot 16 jaar en 65-plussers betalen €7.

Parkeren

Het is op zaterdag altijd erg druk op het sportpark. Door de vele thuiswedstrijden is het deze middag extra druk met bezoekers. Kom dus zoveel mogelijk lopend of fietsend naar de wedstrijd. Reis je toch met de auto? Parkeer dan op de extra parkeergelegenheid bij zwembad De Vallei. Je vindt deze extra plaatsen aan de Sportlaan, via een fietstunnel loop je dan in een paar minuten naar het sportpark. Lees alles over de bereikbaarheid.

Wij rekenen op jouw steun

De steun van de achterban is overweldigend en daarom rekenen wij ook vanmiddag op jouw aanwezigheid. Hoofdtrainer Gery Vink roept jou op om aanwezig te zijn. Met elkaar achter G.V.V.V., samen strijden wij voor lijfsbehoud in de Jack’s League. Tot straks!

Ander nieuws

Vlaggenschip start voorbereiding op ontmoeting met Excelsior Maassluis

Het eerste | 02 okt 2023
Lees meer

Dylan Chiazor rondt revalidatie af met officieel debuut in hoofdmacht

Het eerste | 01 okt 2023
Lees meer

STAND: G.V.V.V. zet stijging op ranglijst door na derde cleansheet

Het eerste | 01 okt 2023
Lees meer