Edward Sturing gaat training geven aan JO11-1

  • Opleiding

Het is Stefan van de Bovenkamp gelukt om Edward Sturing, die hoofd jeugdopleidingen is van Vitesse, naar sportpark Panhuis te halen om een leuke training te geven aan onze jongemannen van de JO11-1.

Aankomende dinsdagavond 10 mei is het zover, vanaf 17.30 uur tot 18.45 uur, zal de training van G.V.V.V. JO11-1 worden geleid door Edward Sturing.

Loopbaan

Deze nu 58-jarige ex-prof speelde maar liefst 329 wedstrijden voor de hoofdmacht van de Arnhemmers en was ook driemaal Oranjeklant. In het seizoen 1989 – 1990 ontving de in Apeldoorn geboren Sturing de gouden schoen als beste voetballer in de Eredivisie. Na zijn actieve loopbaan vervulde Sturing diverse staffuncties bij zijn club en is dus nu hoofd jeugdopleiding van Vitesse.

Tribune

Vanwege al die verdienste voor Vitesse draagt de Noord-tribune in het Gelredome zijn naam en staat hij naast Theo Bos ook bekend als Mister Vitesse II. Kortom G.V.V.V. krijgt bezoek van een voetbalicoon die zijn kennis en kunde zal gaan overdragen aan onze JO11-1. Kom dus gerust een kijkje nemen bij deze openbare training.

Ander nieuws

Spetterende seizoenafsluiting met slotfeest voor de jeugd

Opleiding | 23 mei 2023
Lees meer

Geen sportspreekuur tijdens de zomerstop, maar fysio staat voor je klaar

Opleiding | 22 mei 2023
Lees meer

Toernooicommissie vult kalender voor alle teams verder aan

Opleiding | 21 mei 2023
Lees meer