Equipment4U schenkt nieuwe tafels voor terras

  • De club

Equipment4U heeft aan G.V.V.V. veertien nieuwe statafels geschonken voor het terras. Dankzij dit cadeau kunnen supporters op het terras het genieten van een drankje én van de wedstrijd nog beter combineren. 

Stevige en robuuste olievaten voorzien van een prachtig blad met het logo van G.V.V.V. Dankzij hoofdsponsor Equipment4U ziet zowel het terras van het clubhuis, als het terras van het businesshome er in één keer een stuk beter uit. Het schenken van veertien prachtige statafels maken het vertoeven op ons terras tijdens een zonnige wedstrijdmiddag nog aangenamer.

Als fanatiek supporter en hoofdsponsor sloeg Daaf Vunderink enthousiast aan op de oproep om zijn naam te verbinden aan nieuwe statafels op beide terrassen. Hij was zelfs zo enthousiast over het idee om nieuw meubilair op het terras te plaatsen, dat hij direct besloot alles voor zijn rekening te nemen. Daar is G.V.V.V. hem zeer dankbaar voor.

Equipment4U

Bij Equipment4U ben je als ondernemer – hoe groot of klein ook – aan het juiste adres voor nieuwe en/of gebruikte intern transportmiddelen zoals heftrucks, pallettrucks, stapelaars en reachtrucks. Dankzij de grote kennis van Daaf Vunderink en zijn kundige personeel zijn zij dé partner als het gaat om deze middelen.

Ander nieuws

Van de bestuurstafel // tweede kwartaal

De club | 29 mei 2023
Lees meer

Het businesshome wordt aankomende periode volledig vernieuwd

De club | 25 mei 2023
Lees meer

Wegafsluitingen aan oostkant Veenendaal door wielerronde #VV23

De club | 18 mei 2023
Lees meer