Fred Gerritsen lid in de Orde van Oranje Nassau

  • De club

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Theater De Lampegiet op 26 april heeft voormalig secretaris, en nog steeds trouw lid van onze club, Fred Gerritsen een Koninklijke onderscheiding ontvangen uit handen van burgemeester Gert-Jan Kats. Hij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Helaas is het mediateam wat laat op de hoogte gesteld van deze eervolle benoeming, maar daarom gaan de niet minder gemeende hartelijke felicitaties uit naar Fred Gerritsen, vanwege deze Koninklijke onderscheiding.

Bergen werk verzet

Fred is gedurende maar liefst vijftien jaar secretaris geweest van onze vereniging en heeft in die tijd bergen werk verzet. Gelukkig zit het besturen in de genen van de familie Gerritsen, want Fred is een oom van onze huidige secretaris Erwin Gerritsen. Na G.V.V.V. bleef Fred Gerritsen bestuurlijk actief zoals u hieronder kunt zien, en mede ook door die verdiensten heeft het de Koning behaagd hem te onderscheiden.

Fred Gerritsen, zittend tweede vanaf links, met de bloemen en het opgespelde lintje.

Fred Gerritsen (65)

De heer Gerritsen was van juli 1988 tot mei 2003 secretaris van de Gelders Veenendaalse Voetbal Vereniging (G.V.V.V.). Van januari 2007 tot en met juni 2019 was hij 12,5 jaar scriba van de voormalige wijkgemeente Centrum-Zuid Petrakerk, die in juni 2019 is samengegaan met de voormalige wijkgemeente West De Goede Reede tot de huidige wijkgemeente Zuid-West. Sinds 2018 is hij voorzitter van de vereniging van eigenaren van appartementencomplex Dagpauwooglaan West.

Foto: © Gemeente Veenendaal

Ander nieuws

25 mei is het Super Saturday op Sportpark Panhuis!

De club | 18 mei 2024
Lees meer

Heb jij onze obligaties gekocht? Er is geloot en rentes worden uitbetaald

De club | 15 mei 2024
Lees meer

In memoriam // Ab van de Bovenkamp

De club | 14 mei 2024
Lees meer