‘Ik wil bijdragen aan de ontwikkeling van de club’

  • Vrijwilligers Vrijdag

Elke vrijdag zet de club een vrijwilliger op een voetstuk, in de rubriek ‘Vrijwilligers Vrijdag’. Deze week Sabine Vorstenbosch. Zij is coördinator bij de jeugd van de O12-O15.

Sabine kwam via haar zoon bij onze club, maar had daar zelf ook een rol in. “Mijn zoon speelde bij VV Veenendaal. Een teamgenoot van hem mocht meetrainen bij G.V.V.V. en ik ging met hem mee. Daar werd gezegd dat Jayden ook in de belangstelling stond en ook mee mocht trainen. Zo voetbalt hij nu in de JO15-1.”

Fanatiek en betrokken

Doordat ze een erg betrokken voetbalmoeder is, ging ze al snel helpen met de randzaken rond de JO15-1. “Voor de analyse worden de wedstrijden opgenomen. Ik werd achter de camera gezet en ik vond het best leuk. Ik doe het daarom al het hele seizoen.”

Vorstenbosch is dus erg betrokken, maar ook fanatiek. “Ik gaf veel commentaar tijdens de wedstrijden. Eén van de jongens kwam naar mij toe om te zeggen dat ze dat allemaal konden horen, omdat er ook geluidsopnames werden gemaakt. Ik houd mezelf nu wel iets meer in.”

doelen

Nu is ze sinds kort coördinator bij de jeugd van de O12-O15. “Ik zag de vacature staan en ben er zo ingerold. Ik heb vanavond de eerste vergadering en zal zo de anderen leren kennen. Het samenwerken met Joanne van Hoeflaken gaat in ieder geval erg goed.”

Wat zijn de onderwerpen waar ze hard aan wil werken in haar nieuwe functie? “Ik ben heel erg van het oplossingsgericht kijken. Ik wil veel met de trainers evalueren wat er goed en minder gaat, om zo bij te dragen aan de ontwikkeling van de club.”

Tekst: GVVV.nl/Thom van de Loosdrecht
Fotografie: ©
Stefan Koops 

Ander nieuws

‘We willen de businessclub verder opbouwen’

Vrijwilligers Vrijdag | 16 december 2022
Lees meer

‘Dat de jongens nu in het vierde elftal spelen, vind ik het mooiste wat er is’

Vrijwilligers Vrijdag | 09 december 2022
Lees meer

‘Ik doe graag wat voor de gemeenschap’

Vrijwilligers Vrijdag | 02 december 2022
Lees meer