Ilias Latif maakt overstap naar G.V.V.V.

  • Het eerste

Ilias Latif maakt komende zomer de overstap naar G.V.V.V. De spits komt over van Alphense Boys en tekent een contract voor één seizoen, tot medio 2023.

Met het aantrekken van Ilias Latif (Amsterdam, 14 augustus 1999) haalt G.V.V.V. een spits in huis die bij hoofdklasser Alphense Boys garant staat voor veel doelpunten. De lange aanvaller scoorde bij zijn huidige club 27 doelpunten in 23 competitiewedstrijden en voorzag daarnaast zijn ploeggenoten van de nodige assists. Met deze cijfers is Latif bij twee derde van de doelpunten van Alphense Boys betrokken.

Op jonge leeftijd begon Latif bij het Amsterdamse Nieuw West United. Via DWS en Argon kwam hij in 2020 bij Alphense Boys uit Alphen aan den Rijn terecht. De 22-jarige aanvaller maakt in de zomer de volgende stap in zijn carrière, waardoor hij deel gaat uitmaken van de blauwe hoofdmacht. In de ploeg van trainer Gery Vink tekent de spits een contract tot volgend jaar zomer.

De Boer: ‘Zeer welkome aanwinst’

Technisch manager Rob de Boer is enthousiast dat hij Ilias Latif heeft kunnen contracteren voor seizoen 2022/2023: “Het is mooi om de topscorer van de hoofdklasse te kunnen inlijven. Ilias is een doelpuntenmaker met veel techniek. Hij is snel aan de bal en heeft ook een goede vrije trap. Kortom een zeer welkome aanwinst.”

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

G.V.V.V. sluit seizoen af met gelijkspel en neemt afscheid van Taoufik Adnane

Het eerste | 25 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer