Jeugd maakt met grote glimlach kennis met de club

  • Opleiding

De hekken werden vrijdagmiddag geopend voor een open dag van de jeugd. Met uitgebreide demonstraties werd aan nieuwe leden gepresenteerd hoe de opleiding van G.V.V.V. zich onderscheidt.

De jeugdopleiding van G.V.V.V. is continu in ontwikkeling en daarom werd vrijdagmiddag de mogelijkheid geboden om aan iedereen te laten zien wat een opleiding bij onze vereniging inhoudt. Nieuwelingen maakten gretig gebruik van deze mogelijkheid en sommigen schreven zich al direct in. De organisatie spreekt dan ook van een geweldige middag.

Op het hoofdveld hadden verschillende trainers enkele uitdagende parcours uitgezet. ASM-trainer Robin van den Berg had diverse oefeningen bedacht. ASM staat voor Athletic Skills Model en is een andere manier van denken over sporten, spelen en bewegen. Het is een trainingsmethode waarbij veelzijdig bewegen centraal staat. Veelzijdig bewegen is belangrijk voor de fitheid, vitaliteit en gezondheid en is de basis voor een leven lang plezier in bewegen. ASM-trainingen zijn vanaf volgend seizoen voor alle teams van G.V.V.V. beschikbaar.

Uitdagend

Iets verderop had jeugdtrainer Antonio Aguilar Aguilera een aantal uitdagende oefeningen. Zo konden de deelnemers proberen om de bal van grote afstand in een blauwe kliko te schieten. Ook keeperstrainers Arno Blankenspoor en Eddy Vink waren aanwezig. Zij lieten de deelnemers kennismaken met een ander belangrijk onderdeel van het voetbal, doelpunten voorkomen. Bij G.V.V.V. krijgen alle keepers (selectie- en niet selectieteams) de mogelijkheid om wekelijks deel te nemen aan de keeperstraining.

Ook de damesafdeling van G.V.V.V. ontbrak niet bij de open dag. Onder leiding van Gert Stam waren er enkele speelsters uit het hoogste meidenteam die alle deelnemers (meisjes én jongens) met veel enthousiasme een partijtje één tegen één of twee tegen twee lieten spelen. Ook was er een uitdagend hindernisparcours uitgezet waarbij de deelnemers het tegen elkaar konden opnemen.

Enthousiast

Bij ieder onderdeel was er voor de deelnemers een muntje te verdienen, waarmee in de kantine na afloop wat te eten en drinken kon worden gehaald.  Diverse deelnemers kwamen met een grote glimlach van het veld en waren zo enthousiast dat zij zich direct wilden inschrijven. Daarvoor was Evelien Koster van de ledenadministratie aanwezig. Zij wist de nieuwe leden nog blijer te maken door hen een goodiebag aan te bieden van onze eigen fanshop.

Heb je onze open dag gemist, maar ben je wel enthousiast om bij G.V.V.V. te komen spelen? Kijk dan voor meer informatie, en om je direct in te schrijven, hier.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Nieuwe kledingsponsoren G.V.V.V.

Opleiding | 18 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. JO13-1 de beste van EUROPAPA

Opleiding | 13 mei 2024
Lees meer

Stef Scholten is de pupil van de week bij de wedstrijd tegen Spakenburg

Opleiding | 09 mei 2024
Lees meer