JO11-1 geniet van heerlijke training van Edward Sturing

  • Opleiding

Dinsdagavond 10 mei was het dan zover voor G.V.V.V. JO11-1. Edward Sturing hoofdjeugdopleiding van Vitesse kwam een training verzorgen voor onze jongens.

Sturing op Sportpark Panhuis. Om exact 17.30 uur startte de training van G.V.V.V. JO11-1. Er werd gestart met de IJ-vorm gecombineerd met een aantal verschillende afwerkvormen. Daarna werd een positiespel gespeeld van 6 x 6 binnen het zestien meter gebied. Er werd afgesloten met een 4-tal kleine partijen van ca. 5 minuten.
Doordat er na 5 minuten weer opnieuw werd begonnen met een 0-0 tussenstand, ontstond er een felle en leuke partij waarbij beide teams elkaar weinig prijs gaven. Aan alles kon je merken dat de jongens het super leuk vonden en net dat stapje extra wilden zetten om maar even op te vallen bij Edward Sturing van Vitesse. Ook Edward Sturing genoot zichtbaar van deze training.

Om 18.45 uur werd de training afgesloten en nam Stefan van de Bovenkamp, Edward Sturing mee voor een drankje in de kantine. Aangezien Edward Sturing wist dat Gery Vink de hoofdtrainer is van G.V.V.V. vroeg hij of Gery binnen was. Dat was zo en zo troffen beiden elkaar nog even voor een klein persoonlijk onderonsje.
Tot slot schudde Edward Sturing ook nog even zijn oud-pupillen Joeri Potjes en Mats Grotenbreg de hand.

Alle pupillen luisteren aandachtig naar de instructies van Mister Vitesse.

Wat een plezier straalt er nog af van deze 58-jarige trainer Edward Sturing. De trainingsopbouw van de huidige trainers van G.V.V.V. JO11-1 komt grotendeels overeen met werkwijze van  Sturing. Door een paar extra slimmigheden in te bouwen tijdens de training, wist hij de huidige trainers van G.V.V.V. JO11-1 te voorzien van goede (trainings)informatie, zodat ook zij dat weer kunnen toepassen bij toekomstige trainingen.

Edward Sturing bedankt voor de leuke training en uiteraard voor je komst naar Sportpark Panhuis.

Bedankt namens de spelers, ouders/begeleiders en opa’s van G.V.V.V. JO11-1.

Perschef
Stefan van de Bovenkamp
G.V.V.V. JO11-1

Ander nieuws

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD

Opleiding | 17 juni 2024
Lees meer

Rabo Clubsupport 2024: G.V.V.V. hoopt op ASM Court

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer

Jeugd geniet op Arie Blankenspoor Toernooi

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer