JO11-1 oefent op Papendal tegen Vitesse JO10

  • Opleiding

Waar onze JO11-1 vorige week nog werd getraind door Edward Sturing, hoofd jeugdopleiding van Vitesse, is het de technische staf eveneens gelukt om een oefenwedstrijd in te plannen tegen Vitesse JO10 op het sportcomplex Papendal waar de Arnhemse gastheer haar trainingsvelden heeft.

Deze wedstrijd vindt dinsdagmiddag 17 mei om 17.00 uur plaats bij Vitesse. De selectie verzamelt om 15.45 uur bij de Burger King in Veenendaal om daarna rustig af te reizen naar het prachtige trainingscomplex van Vitesse. We gaan er weer een leuke middag/avond van maken met de toppers van G.V.V.V. JO11-1.

Gerelateerd artikel: JO11-1 geniet van training Edward Sturing

Ander nieuws

Dean Westland is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd tegen Noordwijk

Opleiding | 18 april 2024
Lees meer

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Opleiding | 08 april 2024
Lees meer

Jesse van Leeuwen is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd tegen FC Lisse

Opleiding | 04 april 2024
Lees meer