JO11-1 oefent op Papendal tegen Vitesse JO10

  • Opleiding

Waar onze JO11-1 vorige week nog werd getraind door Edward Sturing, hoofd jeugdopleiding van Vitesse, is het de technische staf eveneens gelukt om een oefenwedstrijd in te plannen tegen Vitesse JO10 op het sportcomplex Papendal waar de Arnhemse gastheer haar trainingsvelden heeft.

Deze wedstrijd vindt dinsdagmiddag 17 mei om 17.00 uur plaats bij Vitesse. De selectie verzamelt om 15.45 uur bij de Burger King in Veenendaal om daarna rustig af te reizen naar het prachtige trainingscomplex van Vitesse. We gaan er weer een leuke middag/avond van maken met de toppers van G.V.V.V. JO11-1.

Gerelateerd artikel: JO11-1 geniet van training Edward Sturing

Ander nieuws

MO17-1 helpt het Nederlands vrouwenelftal naar een fenomenale overwinning!!!

Opleiding | 06 december 2023
Lees meer

Ambitie als scheidsrechter? Dit is het moment om er wat mee te doen

Opleiding | 03 december 2023
Lees meer

MO13-1 grijpt overtuigend kampioenschap en promoveert naar hoofdklasse

Opleiding | 03 december 2023
Lees meer