Lovende woorden voor El Idrissi na spel in Rijnsburg

  • In de media

Adham El Idrissi schoot zijn ploeg zaterdag op prachtige wijze naar de 1-3. De aanvaller ontving lovende woorden over zijn vertoonde spel. “Te bizar waar wij staan op de ranglijst.”

“Als je ziet hoeveel kwaliteit er in onze groep zit, hoeveel pit. Dan is het eigenlijk te bizar voor woorden waar wij staan op de ranglijst”, was de buitenspeler na afloop voor de microfoon van RTV Utrecht lovend over zijn elftal. “Gelukkig betaalden het zich wel uit in deze wedstrijd.”

El Idrissi wilde niet mee in de constatering dat de doelpunten vielen als gevolg van cadeautjes van de thuisploeg. “Natuurlijk, het zijn individuele fouten van hun. Maar het begint bij ons met de manier van druk zetten. Wij hadden als team een doel, waarin wij al bij de voorhoede druk wilden zetten. Byron verovert dan op een mooie manier de bal, doordat wij veel druk geven.”

Wereldgoal

In de tweede helft tekende de spits op prachtige wijze voor de 1-3. “Ik zag de keeper in mijn ooghoeken uitkomen en wist dat de bal er gewoon overheen moest. Dat slaagde. Ja, een wereldgoal eigenlijk. De score had nog veel hoger kunnen uitvallen. We hebben als ploeg zeven, acht honderd procent kansen gehad. Die hebben we allemaal zelf gecreëerd.”

“De overwinning komt op een cruciaal moment. De afgelopen wedstrijden hebben we ook goed voetbal gespeeld, maar geven wij het te makkelijk weg binnen een paar minuten. Nu moeten we doorzetten, deze lijn doortrekken. Het spel spelen wat wij al een tijdje doen, maar we moeten er nu meer uithalen.”

Complimenten

De speler ontving complimenten over zijn geleverde energie. “Met dat doel ging ik het veld in: zo hard mogelijk werken, hard voor elkaar werken en voor elkaar door het vuur gaan.”

Ander nieuws

Burgering kijkt trots terug: ‘Van deze keuze nooit spijt gehad’

In de media | 03 mei 2024
Lees meer

Gery Vink baalt van onnodige puntendeling: ‘Niet de eerste keer dit seizoen’

In de media | 14 april 2024
Lees meer

Vink content over teamprestatie: ‘Een mooie collectieve overwinning’

In de media | 31 maart 2024
Lees meer