Ontmoeting met De Treffers opnieuw verplaatst

  • Het eerste

De thuiswedstrijd tegen De Treffers is opnieuw verplaatst. De ontmoeting in speelronde 32 wordt nu afgewerkt op dinsdagavond 24 mei.

De Treffers en G.V.V.V. waren eerder al overeengekomen om de wedstrijd niet op Hemelvaartsdag te spelen, maar op de avond daarvoor. Doordat Feyenoord afgelopen week de finale van de Conference League op woensdag 25 mei bereikte, ontstond een nieuwe wens om de wedstrijd wederom te vervroegen.

Nieuw speelmoment

Met de club uit Groesbeek is nu dinsdag 24 mei om 20.00 uur als nieuw speelmoment aangewezen. Hierdoor kunnen wij op dinsdagavond rekenen op de aanwezigheid van alle supporters in een belangrijke fase van de competitie en kan iedereen woensdagavond de finale van Feyenoord kijken.

Ander nieuws

O23-talent Daniël Osuji maakt tegen Katwijk debuut in eerste elftal

Het eerste | 03 maart 2024
Lees meer

Hoofdmacht werkt toe naar inhaalwedstrijd bij De Treffers

Het eerste | 03 maart 2024
Lees meer

Vink ziet veel goede dingen, ondanks verlies: ‘Ben ik heel positief over’

Het eerste | 03 maart 2024
Lees meer