Van de bestuurstafel // tweede kwartaal

  • Van de bestuurstafel

Het Algemeen Bestuur brengt de achterban ieder kwartaal op de hoogte van besluiten en ontwikkelingen binnen de vereniging met een ‘Van de bestuurstafel’.

We gaan van de ene crisis naar de andere crisis, lijkt het wel. Gelukkig zijn de coronamaatregelen helemaal verdwenen en zitten we weer in het vertrouwde ritme van trainen en wedstrijden spelen zonder beperkingen. In het bestuur zijn de afgelopen maanden wisselingen geweest en krijgen we nu een vaste bezetting. Vanuit de voetbalzaken zijn de nieuwe bestuursleden steeds beter ingewerkt en worden de nodige verbeteringen ingezet. Daarover lees je meer in deze nieuwsbrief.

Wil je ook je steentje bijdragen en de club verder helpen? Meld je dan aan, we blijven op zoek naar vrijwilligers.

Namens het bestuur,

Barry van de Lagemaat
Voorzitter


75-jarig jubileum

G.V.V.V. bestaat op 15 november 75 jaar. Dat jubileum wordt gevierd met een onvergetelijke feestweek. Achter de schermen is de organisatie druk bezig met de voorbereidingen voor de periode van dinsdag 15 november tot en met zaterdag 19 november 2022.

Ons 75-jarig jubileum wordt een feest voor iedereen. Van jong tot oud. De feestweek heeft voor iedereen meerdere leuke en aansprekende activiteiten. In de komende tijd wordt er steeds meer bekend over onze 75ste verjaardag. Houd de kanalen dus in de gaten en reserveer alvast de genoemde data in je agenda!

Schiet mij net te binnen
De afgelopen maanden hebben wij meerdere keren de mogelijkheid geboden om mee te denken over de invulling van de feestweek. Misschien is jou later pas iets te binnengeschoten, wat jij alsnog echt met ons moet delen. Neem in dat geval contact op met Youri van Doorn, via communicatie@gvvv.nl.

Open dag jeugdopleiding op 27 mei

Het afgelopen jaar hebben wij veel nieuwe leden mogen verwelkomen, maar er is altijd ruimte voor nieuw talent. Daarom organiseert de jeugdopleiding op vrijdag 27 mei vanaf 16.00 uur een open dag bij G.V.V.V.

Tijdens dit event laten we nieuwe voetballers zien wat G.V.V.V hen te bieden heeft, zoals: ASM-training, keeperstraining, pupillenbegeleiding, damesteams en natuurlijk onze JOC-activiteiten. Uiteraard vermaken we het hele gezin met een stormbaan en een hapje en drankje.

Neem al je bekenden mee!
Heb jij nog vrienden, vriendinnen of familieleden die jij echt graag bij G.V.V.V. wilt laten voetballen? Neem ze dan snel mee naar onze club, dan zien we je op vrijdag 27 mei vanaf 16.00 uur!

Nieuwe jeugdcoördinatoren

Onze jeugdopleiding blijft groeien, zowel qua niveau als qua grootte. Om onze doelstellingen te blijven verwezenlijken, werken we met coördinatoren die een belangrijke link zijn tussen de organisatie van G.V.V.V., ouders en trainers.

Om iedereen goed te begeleiden hebben we afgelopen maanden ons coördinatorenteam uitgebreid met een aantal kanjers die de club al jaren kennen. Heb je vragen, zijn er dingen onduidelijk of heb je ideeën neem dan contact op met jouw coördinator.

 

Sportpark in een nieuw jasje

Wekelijks ontvangen wij honderden verschillende mensen op ons sportpark. Sommigen lopen met de ogen dicht overal naartoe, anderen moeten even zoeken. Vooral voor die laatste groep gaan wij aanpassingen doen. Wij nemen een nieuwe bezoeker aan de hand door middel van nieuwe bewegwijzering die wij binnenkort gaan plaatsen.

Huisstijl
Daarnaast wordt ook de uitstraling van ons clubhuis en de entree aan de buitenzijde vernieuwd. Een strakke en moderne jas, waarmee wij ook op het sportpark volledig laten zien wat onze huisstijl is. De huidige witte stijl wordt vervangen door een mooie blauwe look. Ook deze aanpassingen gaan komende zomer plaatsvinden.

Blauwen op de fiets voor KWF

Barry van de Lagemaat, Edwin van Manen en hun vrienden Robert, Ingmar, Pom en Wesley gaan op 4 juni aanstaande zes keer de Alp d’Huez op fietsen om geld op te halen voor KWF. De mannen willen €15.000 op halen. Ze hebben al diverse acties opgezet om dat bedrag te halen. Wil jij ook helpen om dit doel te behalen? Ga dan naar deze link.

Indeling teams

De afgelopen maanden zijn leiders/trainers van de jeugdteams, scouts en Voetbal Technische Zaken hard bezig met de teamindeling van de jeugdteams voor het seizoen 2022/2023. De samenstelling van de teams komt uiterst zorgvuldig tot stand. Of het nu gaat om selectieteams of niet-selectieteams, alle teams krijgen dezelfde aandacht.

We spreken – in ieder geval van elk team – met een trainer of leider over de indeling en de ontwikkeling van spelers en speelsters. In sommige gevallen hebben we ook al gesproken met spelers, speelsters en hun ouders/verzorgers.

Even belangrijk
Het gevoel dat selectieteams meer aandacht krijgen, klopt niet. Met niet-selectieteams zijn wij het hele seizoen druk om te kijken naar juiste samenstellingen en competitieniveaus. Voor ons zijn alle teams van even grote waarde voor de opleiding. Het komt soms wel voor dat spelers in selectieteams eerder weten of zij geselecteerd zijn. In verband met de KNVB-regels moeten wij dit namelijk voor 15 juni bekend maken.

Voorlopige indelingen
We streven ernaar om op 1 juni 2022 de indelingen op de website te plaatsen voor alle teams. Het gaat om voorlopige indelingen. Het kan namelijk voorkomen dat er nieuwe spelers instromen of onverhoopt spelers de club verlaten. Veel extra aanmeldingen kunnen zorgen voor extra teams, waardoor wij na de bekendmaking van de voorlopige indeling moeten schuiven. Uiteraard kiezen wij niet voor minimale bezettingen in teams, om problemen in het seizoen te voorkomen.

Belangrijke data
Donderdag 16 juni is voor alle teams de laatste trainingsdag gevolgd door het slotfeest op zaterdag 18 juni. De trainingen starten weer op 1 augustus voor de selectieteams en op maandag 22 augustus voor de andere teams. Deze start ligt gelijk aan de start van de scholen.

Ander nieuws

Van de bestuurstafel // terugblik, ontwikkelingen en vooruitzichten

Van de bestuurstafel | 17 juni 2024
Lees meer

#VDBT // We zijn weer begonnen!

Van de bestuurstafel | 17 september 2021
Lees meer