Competitieprogramma vrijdag bekend

  • Het eerste

Het competitieprogramma voor seizoen 2022/2023 wordt vrijdag 1 juli bekendgemaakt. G.V.V.V. weet dan wanneer het tegen wie speelt in de derde divisie. 

Voetbalbond KNVB publiceert zaterdag de indelingen voor het nieuwe seizoen, waarna de ploeg van trainer Gery Vink weet wanneer het welke club treft. Onder andere de ontmoetingen met DOVO en duels tegen andere regiogenoten kunnen dan in de agenda worden gezet.

Snel in jouw agenda

Het mediateam zorgt zo snel mogelijk na de bekendmaking van het programma voor een handige link waarmee jij in een klik alle wedstrijden van het vlaggenschip in jouw mobiele agenda zet. Ook het voorbereidingsschema, wat binnenkort bekend wordt, komt daar in te staan.

Ander nieuws

Loting tweede kwalificatieronde op dinsdag

Het eerste | 15 aug 2022
Lees meer

Wegafsluitingen door etappe La Vuelta

Het eerste | 15 aug 2022
Lees meer

Hoofdmacht maakt zich klaar voor competitie

Het eerste | 15 aug 2022
Lees meer