Dit moet je weten voor G.V.V.V. – Kozakken Boys

  • Het eerste

G.V.V.V. speelt zaterdagmiddag de belangrijke return in de finale van de play-offs. De ploeg van trainer Gery Vink moet een 3-1 achterstand goedmaken om ook volgend seizoen op het hoogste niveau te spelen. Dit moet jij weten voor deze wedstrijd.

Door ongeregeldheden bij beide clubs in de afgelopen wedstrijden, hebben gemeente en politie in samenspraak met beide clubs extra maatregelen genomen om deze wedstrijd ordelijk te laten verlopen. Aanwijzingen van politie, stewards, boa’s, beveiligers en verkeersregelaars dienen dan ook te allen tijde opgevolgd te worden. Wij rekenen op jouw medewerking.

Sportpark deels afgesloten

Het sportpark wordt zaterdagmiddag gescheiden. Het parkeerterrein is de hele middag niet beschikbaar. Supporters van G.V.V.V. kunnen zaterdag alleen vanuit de richting van het zwembad het sportpark betreden per fiets of lopend. De ingang vanaf De Wiekslag is afgesloten voor alle verkeer en uitsluitend toegankelijk voor de supporters van Kozakken Boys die per buscombi arriveren.

Verkeersregelaars zien er de hele middag op toe dat er vanaf De Wiekslag niemand het sportpark kan betreden. Door de afsluiting van de parkeerplaats vragen wij jou om met de fiets of lopend naar het sportpark te komen. Reis je toch met de auto? Dan kun je parkeren op de parkeerplaatsen bij zwembad De Vallei of elders.

Alcoholverbod

De hele middag is er geen alcohol verkrijgbaar op het sportpark. Uiteraard zijn alle andere non-alcoholische dranken wel verkrijgbaar bij onze verkooppunten. Het sportpark en alle faciliteiten openen om 12.30 uur. Voor die tijd is het sportpark gesloten en is toegang niet mogelijk.

Losse verkoop

Leden en donateurs van G.V.V.V. en businessclub Vallei & Rijn hebben op vertoon van hun eigen ledenpas toegang tot deze wedstrijd. Passen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar aan anderen. Onze beveiligers kunnen naar jouw identiteitsbewijs vragen bij het controleren op een ledenpas. Is de ledenpas niet van jou? Dan wordt de pas ingenomen en wordt jou de toegang ontzegd.

Mensen uit de directe omgeving van Veenendaal kunnen alleen online een ticket kopen voor deze wedstrijd. Er zijn in totaal 1000 tickets verkrijgbaar voor €10 per stuk. Bij het bestellen van een ticket is het invullen van jouw gegevens, inclusief postcode, verplicht. Ook voor losse kaarten geldt dat op identiteit kan worden gecontroleerd. Kom je niet uit de directe omgeving? Dan wordt jouw kaart ingenomen en wordt jou de toegang ontzegd. Je bestelt je ticket hier.

Livestream

De wedstrijd wordt live uitgezonden via G.V.V.V. TV. De link naar de wedstrijd wordt morgenmiddag verspreidt via onze kanalen. Daardoor kun jij gemakkelijk de wedstrijd volgen vanuit je luie stoel.

Sta achter de ploeg

Wij rekenen op jouw positieve steun tijdens deze belangrijke wedstrijd voor het vlaggenschip. Misdragingen worden zaterdagmiddag hard bestraft. Je kan hierdoor direct van het sportpark worden verwijderd. Ook is het niet mogelijk om het sportcomplex tussentijds te verlaten en later weer terug te keren. Eraf is eraf.

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet talentvolle Joep van den Berk aan zich te binden

Het eerste | 21 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. presenteert met verdediger Elgero King nieuwe versterking

Het eerste | 20 mei 2024
Lees meer