‘Door mijn vele contacten regel ik veel oefenwedstrijden’

  • Vrijwilligers Vrijdag

Elke vrijdag zet de club een vrijwilliger op een voetstuk, in de rubriek ‘Vrijwilligers Vrijdag’. Deze week Stefan van de Bovenkamp. De 41-jarige is assistent-trainer bij de JO11-1 en VTZ onderbouw.

Vier jaar geleden werd Stefan trainer bij G.V.V.V. doordat zijn zoon hier kwam spelen. “Hij ging in de JO8-3 spelen. Ik was één van de trainers en het was een geweldig seizoen. Betrokken ouders, een erg goede sfeer en een goede mix van spelers. Zo kan je als trainer makkelijk het vak inrollen.”

BVO’s

Dit seizoen was van de Bovenkamp vooral bezig met de randzaken voor de JO11-1. “We hebben dit seizoen in totaal 41 wedstrijden gespeeld. Ik regelde de oefenwedstrijden en de toernooien die we hebben gehad en waar we nog aan mee gaan doen. Doordat ik met mensen die ik spreek nummers uitwissel, heb ik veel contacten. Daardoor speelden we ook twee oefenwedstrijden tegen de BVO’s Vitesse en FC Utrecht.”

Volgend jaar blijft hij betrokken bij het team van zijn zoon, die naar de jo12-1 gaat. “Daar ga ik één keer in de week training geven. Het leuke aan dat team is dat ze op de helft van het seizoen overgaan naar een heel veld. Dat maakt dat het trainen nog interessanter wordt. Daarnaast word ik VTZ onderbouw. Officieel pas vanaf juli, maar ik ben al druk bezig met de inschrijvingen van de teams.”

Communicatie

In die nieuwe rol wil hij met een aantal zaken specifiek bezig gaan. “Het belangrijkste is de communicatie binnen de club. Daarnaast hoop ik mijn steentje bij te dragen aan de commerciële kant. Ik heb daar veel ervaring in en zo hoop ik de club verder te brengen.”

Tekst: GVVV.nl/Thom van de Loosdrecht
Fotografie: ©
Stefan Koops 

Ander nieuws

‘We willen de businessclub verder opbouwen’

Vrijwilligers Vrijdag | 16 december 2022
Lees meer

‘Dat de jongens nu in het vierde elftal spelen, vind ik het mooiste wat er is’

Vrijwilligers Vrijdag | 09 december 2022
Lees meer

‘Ik doe graag wat voor de gemeenschap’

Vrijwilligers Vrijdag | 02 december 2022
Lees meer