G.V.V.V. VR1 in de finale van de nacompetitie

• Senioren

Waar de mannelijke hoofdmacht van G.V.V.V. nog een wedstrijd de kans heeft om zich te handhaven, bewandeld het vrouwelijke keurkorps de omgekeerde weg. Zij moeten nog een wedstrijd winnend zien af te sluiten om promotie naar de 2de klasse te bewerkstelligen.

Door een periodetitel binnen te halen wist G.V.V.V. VR1 zich te plaatsen voor de nacompetitie voor promotie naar de 2de klasse. In de eerste wedstrijd werd er met 3-1 gewonnen van FC Winterswijk VR1.

Afgelopen zaterdag stond het tweede duel op het programma tegen ZAC VR1. Dit team komt uit in de 2e klasse en speelde dus voor behoud in deze klasse.
Met een wat aangepast team en een hoge temperatuur begon G.V.V.V. vol goede moed aan de wedstrijd. Tot aan de drinkpauze was het vooral ZAC die aan de bal was, maar G.V.V.V. stond goed te verdedigen waardoor ZAC niet gevaarlijk kon worden.
Na een drinkpauze begon G.V.V.V. niet scherp genoeg en scoorde de tegenstander de 0-1. Nog voor rust wist G.V.V.V. de 1-1 en de 2-1 te scoren. In de tweede helft stond G.V.V.V. sterk en kon het team zelfs de score uitbreiden naar 3-1.
Dit was ook de eindstand en daarmee plaatste de vrouwelijke hoofdmacht van onze club zich voor de finale van de nacompetitie.

Zaterdag 25 juni spelen de VR1 de finale in deze nacompetitie voor promotie naar de 2de klasse tegen FC Klazienaveen VR1.
De wedstrijd wordt gespeeld op neutraal terrein bij VV SEH in Heerde en begint om 13:00 uur.

De bus vertrekt om 10:30 uur vanaf Sportpark Panhuis.