G.V.V.V. VR1 is tweede klasser!!

  • Senioren

Waar de gelatenheid in overvloed heerste in de kantine en op het terras, zo’n dik uur na de pijnlijke degradatie van G.V.V.V. 1 naar de Derde Divisie, sloeg die ineens om in vreugde en knalde de Hollands hits uit de speakers.

Promotie

De reden van die plotselinge ommekeer tot feestvreugde was de binnenkomst van G.V.V.V VR1 met hun speelster, staf, en de meegereisde supporters. Want op het neutrale terrein vv SEH in Heerde flikte G.V.V.V. VR1 wel het kunstje om de nacompetitie winnend af te sluiten en daarmee promotie te bewerkstelligen naar de 2de klasse.

Door een periodetitel in de reguliere competitie, waarbij G.V.V.V. VR1 uiteindelijk runner-up werd achter kampioen De Treffers, werd deelname aan de nacompetitie afgedwongen.
Na de eerdere 3-1 winst op FC Winterswijk, en eenzelfde uitslag tegen ZAC, werd in Heerde FC Klazinaveen op zeer overtuigende wijze in de finale aan de zegekar gebonden. Uitslag 4-0!!
De vrouwen die verantwoordelijk waren voor deze prachtige prestatie zijn:

Romy Verwoerd, Lisa van Eldik, Amber Koppelaar, Anne-Wil van de Weerdhof – Hardeveld, Anne-Mieke van Garderen, Roos-Marije van Hardeveld, Romy Vahlkamp, Kaylee de Wit, Ilse Verwoert, Geertrude van Eldik en Birgit Kosters (basisspeelster). Irene Loef, Eline Zwaan, Marissa Brinkman en Mirella Diepeveen (reservespeelsters).
Dit alles onder de bezielende leiding van het trainersduo Stephan Goes en Jan van Garderen.

Felicitaties

Namens het webredactieteam, en uiteraard allen die G.V.V.V. een warm hart toedragen, willen op deze plaats het gehele team, staf en allen die verder hebben bijgedragen aan dit eclatante succes van harte feliciteren met dit fraaie sportieve resultaat en alvast heel veel succes wensen op het treetje hoger.

Ander nieuws

G.V.V.V. O23-2 kampioen ondanks nederlaag in derby

Senioren | 12 mei 2024
Lees meer

Eerste open training vrouwenvoetbal een succes: 17 april extra avond

Senioren | 10 april 2024
Lees meer

G.V.V.V. hoopt op doorstart vrouwenteam: vanavond kennismakingstraining

Senioren | 03 april 2024
Lees meer