G.V.V.V. breekt contract met Byron Burgering open

  • Het eerste

G.V.V.V. heeft het doorlopende contract met Byron Burgering opengebroken en met een extra jaar verlengd. De aanvaller blijft daarmee tot minimaal 2024 aan de club verbonden.

Sinds zijn komst naar sportpark Panhuis is Byron Burgering (Houten, 28 november 2000) direct in de harten gesloten van de blauwe aanhang. De snelle en behendige aanvaller zorgt sinds zijn komst voor dreigende aanvallen, doelpunten en assists en heeft daarmee een belangrijk aandeel in de overwinningen die G.V.V.V. de laatste maanden boekt.

Eind januari werd Burgering toegevoegd aan de selectie van trainer Gery Vink. De 21-jarige speler was clubloos, maar speelde tot kort daarvoor voor het Poolse Miedz Legnica. Na drie officiële wedstrijden in het blauw-wit kwam de technische leiding van de club een contractverlenging voor een jaar overeen. De blauwen raakten daarna alleen nog maar meer gecharmeerd van de speler.

Clubtopscorer

Hij is met veertien doelpunten clubtopscorer en dus lijfde de technische commissie Burgering nog een jaar extra in, tot de zomer van 2024. De ambitieuze speler houdt zijn ambitie om in het betaald voetbal te spelen en ziet G.V.V.V. daarvoor als ultiem podium om zich te presenteren aan die clubs.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Jeugdspeler Ali Auchi debuteert in wedstrijdselectie vlaggenschip

Het eerste | 01 jun 2023
Lees meer

Supportersvereniging en -groep regelen artiest na return zaterdag

Het eerste | 01 jun 2023
Lees meer

Play-offs: doelpuntenfestijn in Utrecht, spanning in Noordwijkerhout

Het eerste | 01 jun 2023
Lees meer