G.V.V.V. treft Kozakken Boys in finale play-offs

  • Het eerste

Kozakken Boys is de tegenstander van G.V.V.V. geworden in de finale van de play-offs. De ontmoetingen met de ploeg uit Werkendam staan gepland voor woensdagavond en zaterdagmiddag. 

Kozakken Boys trof DVS ’33 in de halve finale van de play-offs en begon die dubbele ontmoeting afgelopen woensdag met een gelijkspel op bezoek bij de ploeg uit Ermelo. Op eigen veld rekende Kozakken Boys zaterdagmiddag met 2-1 af en greep het een ticket voor de finale. G.V.V.V. rekende in beide duels met HSC ’21 twee keer met 3-1 af.

Eerst uit, dan thuis

De heenwedstrijd in de finale vindt woensdagavond plaats en wordt gespeeld op sportpark De Zwaaier in Werkendam. De return wordt zaterdagmiddag gespeeld op ons eigen sportpark Panhuis. Aanvangstijden en informatie over die wedstrijden volgen komende dagen via onze kanalen.

Ander nieuws

Prijsvraag beste spelers klassement

Het eerste | 28 jun 2022
Lees meer

Competitieprogramma zaterdag bekend

Het eerste | 28 jun 2022
Lees meer

G.V.V.V. verliest ook op eigen veld en degradeert

Het eerste | 25 jun 2022
Lees meer