VR1 pakt periodetitel en gaat nacompetitie in

  • Senioren

VR1 kan zich gaan klaarmaken voor de nacompetitie. Na een 1-7 overwinning op RKHVV eindigde het vrouwenteam tweede en mag het dankzij een periodetitel proberen te promoveren naar de tweede klasse.

Na een moeizame start in de uitwedstrijd tegen RKHVV VR1, kwamen de blauwhemden toch knap op voorsprong. Na dat doelpunt kwamen de vrouwen beter in de wedstrijd en wisten zij voor rust de wedstrijd al te beslissen. Met een uiteindelijke uitslag van 1-7 pakte het team de periodetitel en werd het tweede in de derde klasse.

VR1 gaat nu spelen voor promotie naar de tweede klasse en start aankomende zaterdag 11 juni met de eerste wedstrijd. De wedstrijd wordt gespeeld tegen Winterswijk VR1 en start om 14:30 uur op het sportpark Panhuis. Kom het team aanmoedigen richting de tweede klasse!

Tekst: Anne-Wil van de Weerdhof

Ander nieuws

VR1 blijft ongeslagen op eigen veld

Senioren | 27 nov 2022
Lees meer

Alle ballen voor jou? Word keeper van VR1

Senioren | 09 okt 2022
Lees meer

VR1 trapt met een 3-0 winst af in de 2e klasse

Senioren | 24 sep 2022
Lees meer