VR1 pakt periodetitel en gaat nacompetitie in

  • Senioren

VR1 kan zich gaan klaarmaken voor de nacompetitie. Na een 1-7 overwinning op RKHVV eindigde het vrouwenteam tweede en mag het dankzij een periodetitel proberen te promoveren naar de tweede klasse.

Na een moeizame start in de uitwedstrijd tegen RKHVV VR1, kwamen de blauwhemden toch knap op voorsprong. Na dat doelpunt kwamen de vrouwen beter in de wedstrijd en wisten zij voor rust de wedstrijd al te beslissen. Met een uiteindelijke uitslag van 1-7 pakte het team de periodetitel en werd het tweede in de derde klasse.

VR1 gaat nu spelen voor promotie naar de tweede klasse en start aankomende zaterdag 11 juni met de eerste wedstrijd. De wedstrijd wordt gespeeld tegen Winterswijk VR1 en start om 14:30 uur op het sportpark Panhuis. Kom het team aanmoedigen richting de tweede klasse!

Tekst: Anne-Wil van de Weerdhof

Ander nieuws

Sportieve ambitie? Versterk het vrouwenvoetbal van G.V.V.V.

Senioren | 05 mei 2023
Lees meer

Meld je met een team aan voor het 7×7 seniorentoernooi

Senioren | 08 apr 2023
Lees meer

VR30+ beleven veel plezier tijdens wekelijkse trainingen

Senioren | 16 feb 2023
Lees meer