G.V.V.V. wacht op tegenstander voor nacompetitie

  • Het eerste

Het eerste elftal moet de uitslagen van de laatste speelronde van de derde divisie zondag afwachten om te weten wie het treft in de eerste ronde van de nacompetitie.

Nadat het reguliere seizoen in de Jack’s League zaterdagmiddag eindigde, is voor G.V.V.V. een belangrijke tijd aangebroken in de nacompetitie. Het speelt daarin voor lijfsbehoud op het hoogste amateurniveau in de eerste ronde tegen de één na hoogst geplaatste periodekampioen van de derde divisie zondag.

De spanning bovenin die derde divisie is om te snijden. Nog vier ploegen maken kans op het kampioenschap en dus wordt aankomende maandag bepaalt wie rechtstreeks promoveert naar de Jack’s League en welke drie ploegen dat via de nacompetitie mogen proberen. Tot die tijd zit G.V.V.V. nog in de wachtkamer en weet het niet welke ploeg het treft.

Invulling nacompetitie

In de nacompetitie spelen acht ploegen om een plaats in de Jack’s League. Het zijn de herkansers uit de tweede divisie (Kozakken Boys en G.V.V.V.), drie periodekampioenen uit de derde divisie zaterdag (Sparta Nijkerk, Sportlust’46 en DVS’33 Ermelo) en drie periodekampioenen uit de derde divisie zondag.

G.V.V.V. heeft in de eerste ronde het thuisvoordeel, wat betekent dat de hoofdmacht eerst een uitwedstrijd speelt op donderdag 9 juni. Vervolgens wordt op zaterdag 11 juni op eigen veld de terugwedstrijd gespeeld tegen dezelfde tegenstander.

Ander nieuws

Voorbeschouwing // G.V.V.V. ontvangt recordkampioen gelijke spelen vv Noordwijk

Het eerste | 17 april 2024
Lees meer

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer