‘Ik kan hier in de praktijk brengen wat ik op school leer’

  • Vrijwilligers Vrijdag

Elke vrijdag zet de club een vrijwilliger op een voetstuk, in de rubriek ‘Vrijwilligers Vrijdag’. Deze week Frederique van den Brul. De 22-jarige houdt zich bezig met de sociale media.

Tijdens de coronaperiode kwam Frederique bij het social media team. “Ik volgde G.V.V.V. op social media en studeer zelf Sportcommunicatie. Toen kwam ik een vacature tegen dat ze mensen zochten voor het mediateam. De vacature werd ook door een vriend gestuurd en toen wist ik: ‘dit moet ik doen’. Het team is jong en super gemotiveerd en ze zijn goed op de hoogte van de laatste trends. Dit alles maakt het dat je er ook veel tijd en energie in wil steken.”

 

Het afgelopen seizoen was van den Brul haar eerste en het was ook gelijk een moeizaam seizoen van het eerste elftal. “Doordat het seizoen zo slecht begon, waren de overwinningen extra mooi. Zeker omdat we voor die weken dan ook leukere content hadden. Nu komen er erg belangrijke wedstrijden aan in de nacompetitie. Het is jammer dat het zover moest komen, maar we kunnen nu wel goed uitpakken op social media. Ik hoop dat die content een extra steuntje in de rug is van de spelers om degradatie te voorkomen.”

ambities

Frederique heeft grote ambities, maar heeft het nog erg naar haar zin bij G.V.V.V. “Ik kan hier in de praktijk brengen wat ik op school leer. Het mooiste vind ik de interactie met de spelers en het publiek. Daarnaast zijn de lijntjes kort, dus als je iemand nodig hebt kan je de persoon snel vinden. En natuurlijk is de sfeer erg goed. Het is echt ons-kent-ons, dus ik ben hier nog zeker niet klaar.”

Tekst: GVVV.nl/Thom van de Loosdrecht
Fotografie: ©
Stefan Koops 

Ander nieuws

‘We willen de businessclub verder opbouwen’

Vrijwilligers Vrijdag | 16 december 2022
Lees meer

‘Dat de jongens nu in het vierde elftal spelen, vind ik het mooiste wat er is’

Vrijwilligers Vrijdag | 09 december 2022
Lees meer

‘Ik doe graag wat voor de gemeenschap’

Vrijwilligers Vrijdag | 02 december 2022
Lees meer