JO11-1 op weg naar prachtig toernooi bij Quick Boys

  • Opleiding

Zaterdagochtend 18 juni zal G.V.V.V. JO11-1 afreizen voor een prachtig toernooi bij Quick Boys. Het is Stefan gelukt om de JO11-1 deel te laten nemen aan dit prestigieuze toernooi op het prachtige sportpark Nieuw Zuid in Katwijk.

Zaterdagochtend 18 juni om 06.30 uur staat de bus klaar voor het vertrek vanaf Zwembad De Vallei richting Quick Boys. Naast de selectie gaat er een grote groep met ouders, opa’s en supporters mee. In totaal tellen we nu 29 personen. Op de heenreis is er voor broodjes en frisdrank gezorgd, om onze jongens en natuurlijk de supporters optimaal voor te bereiden op een prachtige ochtend.

Loodzwaar programma

Er wacht G.V.V.V. JO11-1 een loodzwaar programma, maar daarnaast staat deze dag voornamelijk in het teken van de afsluiting van een mooi seizoen 2021-2022.
G.V.V.V. JO11-1 zal deze ochtend aantreden tegen Quick Boys JO11-1, AFC IJburg JO11-1, v.v. De Meern JO11-1 en Barendrecht JO11-1. Allemaal teams welke in de top van de hoofdklasse actief zijn. Op papier zijn wij de underdog, maar vorige week wisten onze blauwhemden op het toernooi bij Valleivogels, een mix van de nieuwe Vitesse JO10/JO11 lichting, met 1-0 te verslaan.
Kortom in korte wedstrijden van 15 minuten is een stunt altijd mogelijk.

BBQ

De terugreis start voor de spelers en supporters om 12.15 uur vanuit Katwijk. Wij verwachten zo rond 13.45 uur weer in Veenendaal te arriveren. Bij aankomst in Veenendaal vertrekken de selectie en supporters naar familie Van de Kraats voor een BBQ in de tuin. De BBQ wordt om 14.30 uur aangestoken en zal uiterlijk om 17.30 uur eindigen, want daarna zal een groot deel van alle aanwezigen zich weer gaan verplaatsen naar Sportpark Panhuis voor de kraker tussen G.V.V.V. en HSC ’21. Kortom een mooie afsluiting voor onze blauwe trots G.V.V.V. JO11-1.

Deze dag is mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsoren, welke wij natuurlijk enorm bedanken voor hun massale steun. Hieronder een overzicht van alle sponsoren, sommige bekend bij de club maar ook zeker een aantal onbekende sponsoren, welke dit mogelijk hebben gemaakt:

SPONSOREN:

Chickentaria, Wessel van de Bovenkamp, Rini van Ginkel, Reijer van der Meijden, Ruud Schuurman, Diderik van Gent, Gert Stam, VC Makelaars, ABL Beveiliging, MDG Techniek, WIC Afbouw (Wilco Kooiker), HS-PAS,  Peter van Doorn en Marco Dekker.

Wij gaan er een mooie dag van maken.

Stefan van de Bovenkamp
Perschef G.V.V.V. JO11-1

Ander nieuws

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD (+ extra informatie)

Opleiding | 25 mei 2024
Lees meer

Juni toernooienmaand bij G.V.V.V.

Opleiding | 24 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Opleiding | 24 mei 2024
Lees meer