Ontzegging na ongeregeldheden bij IJsselmeervogels

  • De club

G.V.V.V. heeft een persoon voor onbepaalde tijd een sportparkverbod opgelegd naar aanleiding van ontoelaatbaar gedrag na afloop van de wedstrijd IJsselmeervogels – G.V.V.V. Die mededeling heeft de club hem deze week gedaan.

Het bestuur van de vereniging heeft gefrustreerd kennisgenomen van een incident na afloop van de uitwedstrijd tegen IJsselmeervogels, op zaterdag 28 mei. Meerdere personen hebben toen deelgenomen aan opstootjes, waarin het gedrag van een persoon zeer negatief opviel. De vereniging accepteert deze gedragingen absoluut niet en wil met deze straf een duidelijke waarschuwing afgeven.

Per direct

Daarom is de persoon, die geen lid is van G.V.V.V.,afgelopen week in overleg met lokale autoriteiten middels een schrijven op de hoogte gesteld van zijn ontzegging die per direct is ingegaan en voor onbepaalde tijd geldt. Diegene is daardoor niet meer welkom op het sportpark en tevens wordt zijn straf ook medegedeeld aan bezoekende clubs, met het verzoek om deze persoon ook daar niet toe te laten.

Ander nieuws

25 mei is het Super Saturday op Sportpark Panhuis!

De club | 18 mei 2024
Lees meer

Heb jij onze obligaties gekocht? Er is geloot en rentes worden uitbetaald

De club | 15 mei 2024
Lees meer

In memoriam // Ab van de Bovenkamp

De club | 14 mei 2024
Lees meer