Prijsvraag beste spelers klassement

  • Het eerste

In navolging van het seizoen ’19-’20 krijgen alle bezoekers van deze website – m.u.v. de juryleden van dit klassement – de gelegenheid om een voorspelling te doen wie in seizoen ’21-’22 zijn verkozen tot de drie beste spelers van G.V.V.V. 1. Lees hieronder verder wat u kunt en moet doen om voor de drie prijzen in aanmerking te komen.

Uitleg

Sinds jaar en dag organiseert het webredactieteam gedurende het lopende seizoen het beste spelers klassement. De juryleden beoordelen de sportieve prestaties van de spelers tijdens de gehele (na)competitie en drukken hun bevindingen uit in een rapportcijfer. Deze cijfers van de individuele juryleden worden dan bij elkaar opgeteld en gedeeld door het aantal aanwezige leden bij een bepaalde wedstrijd en dat levert een uiteindelijk gemiddeld cijfer op voor de desbetreffende speler.
Er waren in dit onlangs afgelopen seizoen altijd minimaal vijf, en maximaal twaalf juryleden aanwezig bij de in totaal 40 (34 competitie, en 6 nacompetitie) uit- en thuisduels. Het gemiddelde kwam zelfs uit op 9 beoordeelaars per duel, waarmee dus gerust kan worden gesteld dat er een zeer evenwichtige cijferreeks per speler is ontstaan.
Al die gemiddelden worden dan per individuele speler weer bij elkaar opgeteld en gedeeld door het aantal beoordelingen. Daardoor ontstaat er een totaal gemiddeld rapportcijfer over het gehele seizoen per speler en aan de hand daarvan wordt het beste spelers klassement opgemaakt, met de bovenste drie als officiële winnaars.

Restricties

Om voor een beoordeling per wedstrijd in aanmerking te komen moet een selectiespeler wel minimaal 25 minuten hebben meegespeeld, hetzij in de basis of als invaller. En om voor de eindklassering genomineerd te kunnen worden moet ook in 2/3 van de in totaal 40 wedstrijden (is naar beneden afgrond 26) een beoordeling zijn gehaald.

Genomineerden

Dit afgelopen seizoen hebben twaalf spelers aan al die voorwaarden voldaan en zij komen dus in aanmerking voor de uitverkiezing tot de drie beste spelers van jaargang ’21-’22. U heeft ze al in de kopfoto kunnen zien, maar het zijn in alfabetische volgorde:

Taoufik Adnane, Jordi Bitter, Byron Burgering, Mats Grotenbreg, Mart de Jong, Danny de Leeuw, Achraf Nejmi, Tom Oostinjen, Joshua Patrick, Joeri Potjes, Justin Spies en Jan van Willige.   

In het verleden werden de door webredactie ter beschikking gestelde prijzen uitgedeeld aan de drie winnaars op de afscheidsavond van de selectie na het seizoen, en werd later de eindstand gepubliceerd op de website. Helaas kon dat nu niet i.v.m. het spelen van de nacompetitie waardoor dit seizoen zeer lang duurde en de spelers en staf na afgelopen zaterdag direct aan een welverdiende vakantie zijn begonnen om straks weer fris van de lever het verloren gegane terrein komend seizoen proberen terug te veroveren.
Dit alles bracht ons op het idee om de eerder uitgevoerde prijsvraag uit seizoen ’19-’20, toen de prijsuitreiking door de covid-19 maatregelen ook niet door kon gaan, te herhalen.

Prijzen

We hebben drie cadeaubonnen ter beschikking t.w.v. vijftig, dertig en twintig euro voor degenen die het beste de juryleden kunnen imiteren zou je kunnen zeggen. Daarnaast mogen de drie winnaars ook nog een artikel naar eigen keuze kiezen uit de fanshop van de club.

Wat te doen

Om hiervoor in aanmerking te komen stuurt een email met daarin de nummers 1, 2 en 3 met daarachter het volgens u behaalde gemiddelde rapportcijfer – met twee cijfers achter de komma, bv Taoufik Adnane 6,38 enz. – naar de webredactie. Het moeten wel drie namen zijn uit de lijst van de twaalf genomineerden, want anders piest u sowieso naast de pot.
Iedere naam die overeenkomt met de eindklassering van de top drie zoals de jury die heeft bepaald levert 1 punt op. Is ook de positie juist dan krijgt u ook nog eens twee bonuspunten. Kortom er zijn dus maximaal 9 punten te verdienen.
Nu is de kans groot dat bij veel inzendingen, en daar hopen wij natuurlijk van ganser harte op, dat er meerdere deelnemers zijn die de juiste voorspelling weten te doen. Als dat zo is dan zullen we kijken naar wie dichtste het gemiddelde cijfer van de winnaar heeft benaderd, en mocht dat ook gelijk zijn dan naar de nummer twee, etc.
Hieruit volgt dus een ranglijst van de drie winnaars van deze prijsvraag of woordspelig gezegd, voorspelspelletje.

Om u een beetje houvast te geven hoe de juryleden cijferen kunt u door hier te klikken een lijst met de eerdere winnaars en hun gemiddelden inzien. Het bovenste deel met het ‘oude klassement’ kunt u buiten beschouwing laten.

Iedereen

Zoals al in het begin van dit artikel reeds gezegd, iedereen, maar dan ook echt iedereen kan en mag meedoen aan deze prijsvraag.
Wilt u meedoen, mail dan voor zaterdag 9 juli aanstaande uw voorspellingen met toevoeging van naam en telefoonnummer aan email.
We zullen na die datum het deelnemersklassement opmaken en de winnaars op de hoogte brengen om een afspraak te maken wanneer de prijzen kunnen worden uitgereikt en dat dan weer op later tijdstip publiceren op deze website.

Met vriendelijke blauwe groeten namens het webredactieteam, wat rekent op veel inzendingen.

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet talentvolle Joep van den Berk aan zich te binden

Het eerste | 21 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. presenteert met verdediger Elgero King nieuwe versterking

Het eerste | 20 mei 2024
Lees meer