Riek Sel zwaait na veertig jaar trouwe dienst af

  • De club

Een vertrouwd gezicht in het clubhuis van G.V.V.V. Letterlijk. Met een vriendelijke glimlach en een behulpzame instelling hielp Riek Sel jarenlang iedereen aan een hapje en een drankje. Nu is het voor de 81-jarige Veense tijd om een stapje terug te doen. 

Je kwam aan de bar bij Riek niet alleen weg met het plaatsen van een bestelling. Een klein praatje in de tijd dat je toch op je koffie moest wachten was een vanzelfsprekendheid. Vol overgave zorgde zij er wekelijks voor dat iedereen het naar zijn of haar zin had bij G.V.V.V. Ook in de tijd dat de drukte aan de bar wat teveel voor haar werd, was zij even trouw achter de bar van het businesshome te vinden.

Haar inzet viel op en werd door de vereniging in 2017 bekroond met de titel ‘Lid van Verdienste’. Ongelooflijk trots nam zij de bloemen en oorkonde in ontvangst. Ook nu werd zij weer in het zonnetje gezet. Na ruim veertig jaar trouwe dienst heeft de 81-jarige Riek Sel aangegeven volgend seizoen rustiger aan te doen en daarmee afscheid te nemen bij G.V.V.V.

Namens Vallei & Rijn en G.V.V.V.

Namens businessclub Vallei & Rijn en voetbalvereniging G.V.V.V. werd zij tijdens een etentje bedankt voor haar enorme inzet. Ook via deze weg willen wij Riek de aandacht geven die zij verdient. Riek, bedankt voor alles!

Ander nieuws

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 25 juni 2024
Lees meer

Van de bestuurstafel // terugblik, ontwikkelingen en vooruitzichten

De club | 17 juni 2024
Lees meer

Afscheid scheidsrechtercoördinator Ed Meulenbroek

De club | 15 juni 2024
Lees meer