Theunissen volgt ambitie en vertrekt na dit seizoen

  • Het eerste

Steven Theunissen en G.V.V.V. hebben in onderling overleg besloten het contract na dit seizoen te beëindigen. De verdediger wil zich focussen op zijn trainerscarrière en kan dat lastig combineren met voetballen op hoog niveau.

Na het spelen bij PSV deed Steven Theunissen (Ulft, 4 mei 1999) in 2020 al een stapje terug naar het topamateurvoetbal, om zich meer te kunnen richten op zijn maatschappelijke carrière. De 23-jarige vleugelverdediger begon zijn eigen voetbalschool en haalt veel plezier uit het opleiden van jonge talenten. Het bracht hem tot de keuze om zich na de zomer nog meer te richten op het trainersvak.

Aan het begin van dit kalenderjaar kwamen de technische leiding en Theunissen een contractverlenging overeen tot medio 2023, maar beide partijen hebben nu besloten om het contract na dit seizoen alsnog te beëindigen. Het volgen van zijn ambities als trainer is lastig te combineren met voetballen op hoog niveau, dus doet de speler een stapje terug. Hij gaat spelen bij tweedeklasser SDOUC, waar hij ook in zijn jeugdjaren speelde.

G.V.V.V. hoopt dit seizoen op succesvolle wijze af te sluiten met Steven en wenst hem veel succes bij het halen van zijn ambities als trainer.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Ticketbox gesloten in aanloop naar thuisduel tegen Quick Boys

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

G.V.V.V. weet Danny de Leeuw ook in elfde seizoen te behouden

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

Haal jouw tickets voor bekeraffiche tegen NEC in onze voorverkoop

Het eerste | 07 december 2023
Lees meer