Thom Winkel fluit return tegen HSC’21

  • Het eerste

Thom Winkel is door de KNVB aangesteld om de return te leiden tussen G.V.V.V. en HSC’21. De arbiter fluit het duel om 18.00 uur in beweging. 

Langs de lijnen kan de scheidsrechter rekenen op zijn assistenten Gijs van Hout en Co de Smalen. Voetbalbond KNVB heeft Frank de Winter aangesteld als vierde official voor het treffen in de halve finale van de play-offs.

Fijn weerzien

Thom Winkel floot afgelopen seizoen veel wedstrijden in de Jack’s League. Aan het begin van de voetbaljaargang had hij onder andere de leiding over De Treffers – G.V.V.V. Ook leidde hij de oefenwedstrijd tussen Sparta Nijkerk en G.V.V.V., afgelopen februari.

Ander nieuws

Prijsvraag beste spelers klassement

Het eerste | 28 jun 2022
Lees meer

Competitieprogramma zaterdag bekend

Het eerste | 28 jun 2022
Lees meer

G.V.V.V. verliest ook op eigen veld en degradeert

Het eerste | 25 jun 2022
Lees meer