Volg Gemert – G.V.V.V. live vanuit huis

  • Het eerste

De hoofdmacht speelt donderdagavond de eerste wedstrijd van de play-offs bij en tegen Gemert. Het treffen met de zwart-witten is via G.V.V.V. TV gratis te bekijken. 

Het vlaggenschip hoopt op een zo groot mogelijke aanwezigheid van blauwe supporters op sportpark Molenbroek in Gemert. Tegelijkertijd hebben supporters de aanwezigheid helaas moeten annuleren, door het uitvallen van de supportersbus. Daarom biedt G.V.V.V. de mogelijkheid om de wedstrijd in de eerste ronde van de nacompetitie gratis te volgen vanuit je luie stoel.

Mis geen moment

Met de livestream mis jij geen moment van de wedstrijd. Het duel wordt uitgezonden via Elevensports en is zonder account of registratie te bekijken. De uitzending begint morgen ongeveer een kwartier voor de aftrap en is te bekijken via deze link.

Ander nieuws

Spies bekroont honderdste wedstrijd met treffer: ‘Voelt geweldig’

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer

Vink ziet genoeg leermomenten in Spakenburg: ‘Onvoldoende mee gedaan’

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer

STAND: Ook G.V.V.V. kan zegereeks koploper Spakenburg niet doorbreken

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer