Voorlopige teamindelingen jeugdopleiding

  • Opleiding

Het seizoen zit er bijna op. Achter de schermen zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen in volle gang. De voorlopige teamindelingen zijn daarvan een belangrijk onderdeel.

De afgelopen maanden zijn leiders/trainers van de jeugdteams, scouts en Voetbal Technische Zaken (VTZ) bezig geweest met de teamindeling van de jeugdteams voor het seizoen 2022/2023. De samenstelling van de teams is uiterst zorgvuldig tot stand gekomen. Of het nu gaat om selectieteams of niet-selectieteams, alle teams krijgen dezelfde aandacht.

Indelingen zijn voorlopig

Teamindelingen zijn op dit moment nog op voorlopige basis. Dat heeft ermee te maken dat er in de komende periode nog in- en uitschrijvingen kunnen plaatsvinden. Tegelijkertijd trainen nu ook al nieuwe spelers mee, die hun naam nog niet terugvinden in de indelingen. Uiteraard word je na een definitieve inschrijving alsnog toegevoegd aan een team. Dit gebeurt altijd in overleg met Voetbal Technische Zaken.

Nieuwe jaarlaag meidenvoetbal

In het meidenvoetbal starten wij volgend seizoen met een nieuwe jaarlaag: de MO20. G.V.V.V. schrijft hiermee in op de nieuwste mogelijkheid van de KNVB. In overleg met het team wordt binnenkort de inschrijving in een gewenste competitie gerealiseerd.

In september worden er aftrapbijeenkomsten georganiseerd voor ouders/verzorgers van alle teams. Die bijeenkomst willen wij gebruiken om iedereen bij te praten over onder andere de missie, visie, kernwaarden, trainingen, organisatiestructuur etc. Een uitnodiging hiervoor verschijnt op de website en ontvang je op het bij ons bekende e-mailadres. Wij rekenen op jouw komst.

Bekijk jouw team

Bekijk de indelingen van de nieuwe jongens- en meidenteams in dit document. Heb je vragen over de indeling? Richt je dan tot de Voetbal Technische Zaken (VTZ): Stefan van de Bovenkamp (onderbouw), Henk Stuivenberg (bovenbouw) en Gert Stam (meidenvoetbal).

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD (+ extra informatie)

Opleiding | 25 mei 2024
Lees meer

Juni toernooienmaand bij G.V.V.V.

Opleiding | 24 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Opleiding | 24 mei 2024
Lees meer