Vrouwenvoetbal iets voor jou? Kom bij VR1

  • Senioren

Is voetballen helemaal jouw ding en zoek je voor volgend seizoen een nieuwe uitdaging? Voor Vrouwen 1 zijn wij op zoek naar nieuwe speelsters die deel willen uitmaken van dit team. 

Strijden om de bovenste plaatsen, twee keer in de week trainen en op zaterdag een beker- of competitiewedstrijd. Met een enthousiast elftal is de zin hiervoor een vanzelfsprekendheid. Het team bestaat momenteel uit veertien vrouwen, maar voor een betrouwbare bezetting in het team zoeken wij voor seizoen 2022/2023 nieuwe speelsters die VR1 willen versterken.

Echt iets voor jou?

Kan jij niet wachten om aan te sluiten en volgend seizoen te spelen in onze clubkleuren? Meld je dan snel aan. Dat doe je eenvoudig via de website. Ook is het mogelijk om eerst meer informatie te verkrijgen bij coördinator Gert Stam (stuur hem een e-mail).

Ander nieuws

Koningin van de cleansheets? Word de nieuwe keeper van VR1

Senioren | 31 oktober 2023
Lees meer

Sportieve ambitie? Versterk het vrouwenvoetbal van G.V.V.V.

Senioren | 05 mei 2023
Lees meer

Meld je met een team aan voor het 7×7 seniorentoernooi

Senioren | 08 april 2023
Lees meer