Vrouwenvoetbal iets voor jou? Kom bij VR1

  • Senioren

Is voetballen helemaal jouw ding en zoek je voor volgend seizoen een nieuwe uitdaging? Voor Vrouwen 1 zijn wij op zoek naar nieuwe speelsters die deel willen uitmaken van dit team. 

Strijden om de bovenste plaatsen, twee keer in de week trainen en op zaterdag een beker- of competitiewedstrijd. Met een enthousiast elftal is de zin hiervoor een vanzelfsprekendheid. Het team bestaat momenteel uit veertien vrouwen, maar voor een betrouwbare bezetting in het team zoeken wij voor seizoen 2022/2023 nieuwe speelsters die VR1 willen versterken.

Echt iets voor jou?

Kan jij niet wachten om aan te sluiten en volgend seizoen te spelen in onze clubkleuren? Meld je dan snel aan. Dat doe je eenvoudig via de website. Ook is het mogelijk om eerst meer informatie te verkrijgen bij coördinator Gert Stam (stuur hem een e-mail).

Ander nieuws

G.V.V.V. VR1 is tweede klasser!!

Senioren | 26 jun 2022
Lees meer

G.V.V.V. VR1 in de finale van de nacompetitie

Senioren | 23 jun 2022
Lees meer

Vrouwenvoetbal iets voor jou? VR30+ zoekt speelsters en een trainer

Senioren | 14 jun 2022
Lees meer