Vrouwenvoetbal iets voor jou? VR30+ zoekt speelsters en een trainer

  • Senioren

Altijd zelf gevoetbald in je jeugd of juist tegenwoordig altijd langs de lijn te vinden bij G.V.V.V. en de wens op zelf ook het veld op te gaan? Voor de oprichting van een vrouwen 30+ team zijn wij op zoek naar dames die zin hebben in een mooie uitdaging en deel uit willen maken van dit team.

Ervaring is niet noodzakelijk, het moet laagdrempelig zijn voor iedereen. Dat benadrukken ook Joyce en Esther, de initiatiefneemsters voor dit nieuwe team binnen G.V.V.V. Beiden zijn wekelijks op het Panhuis te vinden voor het voetbal van hun kinderen en zouden graag met een groep gemotiveerde vrouwen zelf de stap (terug) naar het veld maken.

In eerste instantie staat het plezier vinden in het voetballen, lekker kunnen trainen en een leuk team vormen centraal voor deze groep. Maar in de toekomst zal het team ook zeker wedstrijden willen gaan spelen in een lokale 30+ competitie.

Iets voor jou?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel of wil je meer informatie over dit nieuwe team. Aarzel dan niet en neem snel contact op met Joyce, stuur haar een e-mail. Aan het begin van volgend seizoen wil het team ook enkele gratis open trainingen organiseren, zodat iedereen zelf kan kijken of dit iets voor je is.

Fotografie: © Stefan Koops 

Ander nieuws

G.V.V.V. O23 weer een stapje hoger op de voetballadder

Senioren | 28 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. O23-2 kampioen ondanks nederlaag in derby

Senioren | 12 mei 2024
Lees meer

Eerste open training vrouwenvoetbal een succes: 17 april extra avond

Senioren | 10 april 2024
Lees meer