Aangepaste openingstijden clubhuis tijdens zomer

  • De club

Het clubhuis is in de komende periode op aangepaste tijden geopend. Door de zomervakantie zijn er veel minder activiteiten op het sportpark. 

Met seizoen 2021/2022 net achter de rug, is het nu tijd om deze zomer lekker te ontspannen en jezelf voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Er zijn voorlopig even geen trainingen en wedstrijden en dus opent het clubhuis alleen op donderdagavond vanaf 19.00 uur en zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur de deuren.

Voorbereiding

Als het eerste elftal de voorbereiding start op zaterdag 16 juli, passen de openingstijden van de kantine ook aan. Uiteraard verwelkomen wij jou tijdens oefenwedstrijden op dinsdagavond en op de trainingsavonden. Informatie over de openingstijden vanaf dat moment volgen in een later stadium.

Ander nieuws

Van de bestuurstafel // tweede kwartaal

De club | 29 mei 2023
Lees meer

Het businesshome wordt aankomende periode volledig vernieuwd

De club | 25 mei 2023
Lees meer

Wegafsluitingen aan oostkant Veenendaal door wielerronde #VV23

De club | 18 mei 2023
Lees meer