Aangepaste openingstijden clubhuis tijdens zomer

  • De club

Het clubhuis is in de komende periode op aangepaste tijden geopend. Door de zomervakantie zijn er veel minder activiteiten op het sportpark. 

Met seizoen 2021/2022 net achter de rug, is het nu tijd om deze zomer lekker te ontspannen en jezelf voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Er zijn voorlopig even geen trainingen en wedstrijden en dus opent het clubhuis alleen op donderdagavond vanaf 19.00 uur en zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur de deuren.

Voorbereiding

Als het eerste elftal de voorbereiding start op zaterdag 16 juli, passen de openingstijden van de kantine ook aan. Uiteraard verwelkomen wij jou tijdens oefenwedstrijden op dinsdagavond en op de trainingsavonden. Informatie over de openingstijden vanaf dat moment volgen in een later stadium.

Ander nieuws

25 mei is het Super Saturday op Sportpark Panhuis!

De club | 18 mei 2024
Lees meer

Heb jij onze obligaties gekocht? Er is geloot en rentes worden uitbetaald

De club | 15 mei 2024
Lees meer

In memoriam // Ab van de Bovenkamp

De club | 14 mei 2024
Lees meer