Barry van de Lagemaat stopt per direct als voorzitter

  • De club

Barry van de Lagemaat stopt per direct als voorzitter van voetbalvereniging G.V.V.V. De 53-jarige heeft die keuze moeten maken wegens zijn privésituatie.

De Veenendaler maakte zijn beslissing afgelopen week kenbaar aan het bestuur van de vereniging. Vanwege privéredenen ontbreekt het Van de Lagemaat momenteel simpelweg aan tijd om zich maximaal in te zetten voor de club.

Klankbord

De afgelopen drieënhalf jaar is mede dankzij de inzet van Barry een belangrijke veranderslag gerealiseerd binnen de vereniging. Ondanks zijn terugtreden rondt hij nog wel het project rondom de zonnepanelen af en heeft hij te kennen gegeven graag als klankbord te blijven fungeren. Loek Budding was naast zijn rol als penningmeester ook vicevoorzitter en neemt de rol van Barry waar, totdat er een geschikte opvolger gevonden is.

G.V.V.V. is Barry erg dankbaar voor zijn grote inzet en betrokkenheid en wenst hem veel succes in de toekomst.

Ander nieuws

Van de bestuurstafel // tweede kwartaal

De club | 29 mei 2023
Lees meer

Het businesshome wordt aankomende periode volledig vernieuwd

De club | 25 mei 2023
Lees meer

Wegafsluitingen aan oostkant Veenendaal door wielerronde #VV23

De club | 18 mei 2023
Lees meer