Definitieve indelingen jeugdopleiding bekend

  • Opleiding

De afdeling VTZ uit de jeugdopleiding heeft de teamindelingen voor het nieuwe seizoen vastgesteld. Na de eerdere bekendmaking van de voorlopige indelingen, volgen nu de definitieve indelingen. 

De laatste weken is de jeugdopleiding druk geweest om de definitieve indelingen te maken. Naast de gebruikelijke in- en uitschrijvingen, kregen nog een aantal potentiële leden de mogelijkheid om bij een aantal teams een proeftraining te volgen. Dankzij de flexibiliteit van een aantal trainers konden deze proeftrainingen snel worden ingepland. Ook na de inschrijvingsperiode hebben wij nog een aantal nieuwe leden mogen verwelkomen.

In de onderbouw heeft de Voetbal Technische Zaken (VTZ) door de aanmeldingen nieuwe teams kunnen creëren voor het nieuwe seizoen. Dat resulteert erin dat vooral in de jongste teams minder wissels nodig zijn en iedereen veel ruimte en tijd krijgt om te spelen en zich dus verder te ontwikkelen. VTZ-onderbouw Stefan van de Bovenkamp heeft een toelichting geschreven op de indelingen voor zijn categorie, die je hier kan lezen.

Vacatures

In de jeugdopleiding zijn voor enkele teams nog een trainer of leider nodig. Er worden voor de JO19-1, JO19-2, JO15-1 (assistent) en JO14-2, trainers gezocht. Leiders zijn nodig voor de JO19-2, JO12-4, JO9-3, JO8-2 en JO8-3. Lijkt het je leuk, richt je dan voor de bovenbouw tot Henk Stuivenberg en voor de onderbouw tot Stefan van de Bovenkamp.

Indeling bekijken

De definitieve indelingen voor alle jeugdteams kun je hier vinden.

 

Ander nieuws

JO13-1 haalt overtuigend uit tegen vierdedivisionist DZC’68

Opleiding | 03 okt 2023
Lees meer

Gehavend JO17-1 snoept koploper SVF op eigen veld eerste punten af

Opleiding | 30 sep 2023
Lees meer

Zwak JO17-1 gaat op eigen veld kansloos onderuit tegen Musketiers

Opleiding | 23 sep 2023
Lees meer