Grotenbreg nog eens vijf duels geschorst

  • Het eerste

Mats Grotenbreg is door de aanklager nog eens vijf duels geschorst na zijn rode kaart in de uitwedstrijd tegen HSC’21. De KNVB maakte die straf deze week bekend.

De verdediger ontving in de uitwedstrijd van de halve finale in play-offs een rode kaart na een opstootje op het veld, die ontstond toen er een overtreding werd gemaakt op Byron Burgering. Mats Grotenbreg ging in beroep tegen zijn eerdere straf van vijf wedstrijden schorsing, maar kreeg van de aanklager maandag alsnog een schorsing van zes duels opgelegd.

Doordat Mats Grotenbreg de return tegen HSC’21 al buiten de wedstrijdselectie werd gehouden, valt dat duel al in de schorsing. Hij mist daardoor nog wel de eerste vijf competitiewedstrijden van het nieuwe seizoen. Trainer Gery Vink kan dus pas in speelronde zes over de verdediger beschikken. Dat is op zaterdag 17 september, als G.V.V.V. op eigen veld tegen VVOG speelt.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Hoofdmacht start voorbereiding op zaterdag 6 juli (update)

Het eerste | 24 juni 2024
Lees meer

Vendel maakt keeperstrio compleet

Het eerste | 14 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt met Tremour nieuwe buitenspeler vast

Het eerste | 10 juni 2024
Lees meer