G.V.V.V. versterkt zich met Barry Maguire

  • Het eerste

G.V.V.V. heeft zich voor dit seizoen verzekerd van de diensten van Barry Maguire. De aanvallende middenvelder sluit per direct aan bij het eerste elftal, waar hij een contract tekent voor een jaar.

De technische commissie is erin geslaagd om de ervaren Barry Maguire (Tiel, 27 oktober 1989) toe te voegen aan de selectie voor dit seizoen. De 32-jarige middenvelder speelde tot afgelopen zomer voor FC Den Bosch in de Keuken Kampioen Divisie en kwam daarvoor onder meer uit voor VVV Venlo, TEC Tiel, Limerick FC en Geylang.

Maguire speelde van 2008 tot 2013 met FC Utrecht en VVV Venlo in de eredivisie en speelde voornamelijk met FC Den Bosch tot afgelopen zomer in totaal 120 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. De tweede seizoenshelft speelde hij nagenoeg alle wedstrijdminuten voor de club uit Noord-Brabant. Nu maakt de Tielenaar per direct de overstap naar Veenendaal, waar hij sinds deze week meetraint.

De Boer: ‘Barry is een leider in het veld’

Rob de Boer is blij dat hij er snel in slaagde om het vertrek van Oostinjen op te vangen. “Wij zijn blij dat we Barry toe kunnen voegen aan de selectie. Doordat Tom wegens werkzaamheden wegviel, moesten we op zoek naar iemand met veel ervaring. Die hebben we gevonden, ook nog eens fit! Barry heeft veel betaald voetbal ervaring en is een leider in het veld. Mooi om hem erbij te hebben.”

Barry Maguire is de achttiende speler die G.V.V.V. voor volgend seizoen heeft gecontracteerd. De technische commissie trok Ezra Hoogenboom, Quiermo Dumay, Ilias Latif, Genrich Sillé, Damian Stiemer, Jan Schimmel en Quincy Veenhof aan en verlengde de contracten van Jordi Bitter, Byron Burgering, Danny de Leeuw, Mats Grotenbreg, Maikel Epskamp, Mart de Jong, Joeri Potjes, Jan van Willige en Taoufik Adnane. Justin Spies heeft een doorlopend contract.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Haal jouw tickets voor de return in de play-offs al online

Het eerste | 30 mei 2023
Lees meer

Voorbeschouwing // P/D nacompetitie start met tweeluik tegen RKSV Groene Ster

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer

Thuiswedstrijd tegen RKSV Groene Ster vervroegd naar 14.30 uur

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer