G.V.V.V. vrijgeloot in eerste kwalificatieronde beker

  • Het eerste

G.V.V.V. is vrijgeloot in de eerste kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker. Dat werd bekend uit de loting die dinsdagavond plaatsvond. 

De blauwhemden stromen daardoor automatisch door naar de tweede kwalificatieronde, die eind september plaatsvindt. In de eerste kwalificatieronde spelen twaalf clubs uit de derde divisie een wedstrijd voor zes plekken in de tweede kwalificatieronde. De andere 24 clubs zijn automatisch door, waaronder dus G.V.V.V.

G.V.V.V. versloeg vorig seizoen VVOG in de tweede voorronde van het toernooi.

In de tweede kwalificatieronde zitten de zes winnaar uit de eerste kwalificatieronde, de 24 vrijgelote clubs en twaalf clubs uit de Jack’s League. Kampioen Katwijk en periodekampioenen HHC Hardenberg, Koninklijke HFC en Rijnsburgse Boys stromen pas in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker in.

Oefenwedstrijd geannuleerd

G.V.V.V. speelde op zaterdag 13 augustus oorspronkelijk een oefenwedstrijd tegen USV Hercules. De Utrechtse formatie moet echter wel een wedstrijd spelen in de eerste kwalificatieronde, waardoor het oefenduel niet door kan gaan. De technische staf kijkt naar een andere invulling van deze dag.

Ander nieuws

Vendel maakt keeperstrio compleet

Het eerste | 14 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt met Tremour nieuwe buitenspeler vast

Het eerste | 10 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet doelman Elber Evora vast te leggen

Het eerste | 04 juni 2024
Lees meer