Hoofdmacht begint het seizoen deze week

  • Het eerste

De ploeg van trainer Gery Vink begint deze week aan de voorbereiding op seizoen 2022/2023. Het vlaggenschip traint zaterdag 16 juli om 10.00 uur voor het eerst dit seizoen op eigen veld. 

Na een zomerstop van maar drie weken begint het eerste elftal aanstaande zaterdag alweer aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Na het lange seizoen en de meeslepende nacompetitie, wacht de hoofdmacht nu een voorbereiding van vijf weken op een nieuw seizoen in de derde divisie.

Openbaar

Het officiële startschot daarvoor wordt aanstaande zaterdag gegeven op sportpark Panhuis. De ploeg van trainer Gery Vink werkt dan de eerste training af. Publiek is van harte welkom om aanwezig te zijn bij deze start, die om 10.00 uur begint. Het hele programma van de voorbereiding vind je hier.

Ander nieuws

Weg naar de finale, KNVB TOTO Beker

Het eerste | 14 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. opent oefencampagne nieuwe seizoen met een gelijkspel

Het eerste | 13 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt laatste nieuwe speler voor nieuwe seizoen vast

Het eerste | 12 juli 2024
Lees meer