Jeugdopleiding stapje verder met ondersteuning van Rabo ClubSupport

  • Opleiding

In het strategisch plan voor de vereniging over de komende jaren is een innovatieve en toonaangevende jeugdopleiding een van de speerpunten. Dankzij hulp van Rabo ClubSupport is die ambitie een stap dichterbij.

Mede dankzij het begeleidingstraject, aangeboden door de Rabobank en NOC/NSF, kwamen we erachter om deze opleiding ook aan te bieden aan scholen, andere sportverenigingen, maatschappelijke organisaties, bedrijven en inwoners. Hierdoor hebben we nu een eigentijdse maatschappelijke sponsorpropositie en businesscase uitgewerkt die we de komende jaren willen realiseren samen met onze partners.

ASM

De inzet van een multiskills opleiding (Athletic Skills Model) met focus op breed motorisch sporten en bewegen is daarvan een belangrijk onderdeel. Het motto hiervan is voor G.V.V.V. ‘beter worden in voetbal door niet alleen te voetballen’.

Een werkgroep bestaande uit Joanne Hoeflaken, Simon Brouwer, Theo Leushuis, Robin van de Berg, Barry van de Lagemaat en Wilfried Bruijnzeels hebben in kaart gebracht wat de mogelijkheden zijn voor het realiseren van een ASM-court. Komend seizoen willen zij nagaan of er voldoende draagvlak en financiering aanwezig is in Veenendaal en omgeving om te komen tot een ASM-court ter ondersteuning van onze opleidingsfilosofie, maar ook t.b.v. onze partners en andere organisaties.

Help mee

Wil je als bedrijf nu al steunen middels sponsoring of zou je ook gebruik willen maken van het ASM-court, dan kun je contact opnemen met Simon Brouwer via voetbalacademy@gvvv.nl. Bekijk het hele verhaal over onze samenwerking met Rabo ClubSupport op www.rabo.nl/gz/gvvv.

Ander nieuws

Ajax Camp bij G.V.V.V. in volle gang

Opleiding | 16 juli 2024
Lees meer

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD

Opleiding | 17 juni 2024
Lees meer

Rabo Clubsupport 2024: G.V.V.V. hoopt op ASM Court

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer