Loting KNVB Beker op dinsdag 19 juli

  • Het eerste

De loting voor de eerste kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker vindt plaats op dinsdagavond 19 juli. G.V.V.V. stroomt als derdedivisionist in die ronde in. 

De eerste kwalificatieronde is de start van de strijd om de TOTO KNVB Beker. Op dinsdag 19 juli loot de KNVB om 19.00 uur wie elkaar treft aan het prille begin van het bekeravontuur.  In deze loting zitten achttien teams uit de derde divisie zaterdag en achttien teams uit de derde divisie zondag.

Vrijloten

Van de 36 amateurverenigingen spelen twaalf amateurverenigingen voor zes plaatsen in de 2e kwalificatieronde. Hiervoor wordt telkens een team uit de derde divisie zaterdag aan een team uit de derde divisie zondag gekoppeld, waarbij geldt dat de wedstrijden in de eerste kwalificatieronde op zaterdag 13 augustus, aanvang 17:00 uur, worden gespeeld.

G.V.V.V. trof vorig seizoen Sparta Rotterdam in de beker (Foto: © Stefan Koops).

Er wordt niet in regio’s geloot en het lot bepaalt wie de thuisspelende deelnemer is. De overige 24 amateurverenigingen worden vrijgeloot van deelname aan de 1e kwalificatieronde en zijn direct geplaatst voor de 2e kwalificatieronde.

Ander nieuws

Ticketbox gesloten in aanloop naar thuisduel tegen Quick Boys

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

G.V.V.V. weet Danny de Leeuw ook in elfde seizoen te behouden

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

Haal jouw tickets voor bekeraffiche tegen NEC in onze voorverkoop

Het eerste | 07 december 2023
Lees meer