Oostinjen kiest voor nieuw avontuur en stopt

  • Het eerste

Tom Oostinjen verlaat de hoofdmacht van G.V.V.V. per direct. De 30-jarige middenvelder kiest voor zijn maatschappelijke carrière en gaat voor een nieuw avontuur in Spanje. 

Dat nieuws maakte Oostinjen maandag aan de selectie bekend. De speler, die in totaal zeven seizoenen voor G.V.V.V. speelde, heeft een baan aangeboden gekregen in Spanje. Voor Oostinjen was dat een mooie kans in zijn maatschappelijke carrière die hij niet af kon slaan. Het besluit leidt er wel toe dat de middenvelder per direct stopt bij G.V.V.V.

Tom Oostinjen speelde in twee periodes totaal 151 officiële wedstrijden in het tenue van G.V.V.V. Daarin kwam hij tot tien doelpunten. G.V.V.V. bedankt Tom voor zijn grote inzet tijdens zijn loopbaan bij de club en wenst hem heel veel succes met zijn carrière in Spanje toe.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Visserslatijn deel II

Het eerste | 07 december 2023
Lees meer

Spies bekroont honderdste wedstrijd met treffer: ‘Voelt geweldig’

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer

Vink ziet genoeg leermomenten in Spakenburg: ‘Onvoldoende mee gedaan’

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer