Oostinjen kiest voor nieuw avontuur en stopt

  • Het eerste

Tom Oostinjen verlaat de hoofdmacht van G.V.V.V. per direct. De 30-jarige middenvelder kiest voor zijn maatschappelijke carrière en gaat voor een nieuw avontuur in Spanje. 

Dat nieuws maakte Oostinjen maandag aan de selectie bekend. De speler, die in totaal zeven seizoenen voor G.V.V.V. speelde, heeft een baan aangeboden gekregen in Spanje. Voor Oostinjen was dat een mooie kans in zijn maatschappelijke carrière die hij niet af kon slaan. Het besluit leidt er wel toe dat de middenvelder per direct stopt bij G.V.V.V.

Tom Oostinjen speelde in twee periodes totaal 151 officiële wedstrijden in het tenue van G.V.V.V. Daarin kwam hij tot tien doelpunten. G.V.V.V. bedankt Tom voor zijn grote inzet tijdens zijn loopbaan bij de club en wenst hem heel veel succes met zijn carrière in Spanje toe.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

G.V.V.V. sluit seizoen af met gelijkspel en neemt afscheid van Taoufik Adnane

Het eerste | 25 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer