Oostinjen kiest voor nieuw avontuur en stopt

  • Het eerste

Tom Oostinjen verlaat de hoofdmacht van G.V.V.V. per direct. De 30-jarige middenvelder kiest voor zijn maatschappelijke carrière en gaat voor een nieuw avontuur in Spanje. 

Dat nieuws maakte Oostinjen maandag aan de selectie bekend. De speler, die in totaal zeven seizoenen voor G.V.V.V. speelde, heeft een baan aangeboden gekregen in Spanje. Voor Oostinjen was dat een mooie kans in zijn maatschappelijke carrière die hij niet af kon slaan. Het besluit leidt er wel toe dat de middenvelder per direct stopt bij G.V.V.V.

Tom Oostinjen speelde in twee periodes totaal 151 officiële wedstrijden in het tenue van G.V.V.V. Daarin kwam hij tot tien doelpunten. G.V.V.V. bedankt Tom voor zijn grote inzet tijdens zijn loopbaan bij de club en wenst hem heel veel succes met zijn carrière in Spanje toe.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Haal jouw tickets voor de return in de play-offs al online

Het eerste | 30 mei 2023
Lees meer

Voorbeschouwing // P/D nacompetitie start met tweeluik tegen RKSV Groene Ster

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer

Thuiswedstrijd tegen RKSV Groene Ster vervroegd naar 14.30 uur

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer