STC Ede en G.V.V.V. sluiten partnerschap

  • Het eerste

Sportfysiotherapie & Trainingscentrum Ede en voetbalvereniging G.V.V.V. hebben een samenwerking gesloten voor het nieuwe seizoen. De twee gepassioneerde fysiotherapeuten maken daardoor deel uit van de medische staf van het eerste elftal.

De persoonlijke ervaring en gevolgde opleidingen gericht op sportfysiotherapie maken de samenwerking met Sportfysiotherapie & Trainingscentrum Ede (STC Ede) op voorhand geslaagd. Fysiotherapeuten Daniël Veenendaal en Stefan Laurens hebben beide veel bedrevenheid in de sport en kunnen dit uitstekend vertalen naar de behandeling van de spelers uit het eerste elftal.

De volledige selectie kan rekenen op een zeer kundige medische staf.

Het spelen op hoog niveau vergt ook op medisch gebied een behandeling van datzelfde kaliber. Daarom is voetbalvereniging G.V.V.V. blij dat het in de partners van STC Ede een goede medische partner heeft gevonden, die aanwezigheid op de trainingsavonden combineren met een praktijk dichtbij de club. Ook is de ervaring van fysiotherapeut Mark Doeland behouden en is verzorger Jan van Pommeren van grote waarde in zijn rol als verzorger, waardoor de medische staf voor komend seizoen zeer goed is ingevuld.

Sportfysiotherapie & Trainingscentrum Ede

De specialisaties op het gebied van sportfysiotherapie zorgen ervoor dat je bij STC Ede terecht kunt wanneer er sprake is van lichamelijke klachten na of tijdens een sportinspanning. Tijdens de eerste behandeling wordt er een behandelplan opgesteld door de therapeut en starten zij samen direct aan de revalidatie. De praktijk van Daniël en Stefan is gehuisvest op Hoorn 24 in Ede.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Hoofdmacht start voorbereiding op zaterdag 6 juli (update)

Het eerste | 24 juni 2024
Lees meer

Vendel maakt keeperstrio compleet

Het eerste | 14 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt met Tremour nieuwe buitenspeler vast

Het eerste | 10 juni 2024
Lees meer