Vlaggenschip start voorbereiding op zonnig Panhuis

  • Het eerste

Het eerste elftal is onder veel belangstelling begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Trainer Gery Vink werkte zaterdagochtend samen met zijn selectie een uitgebreide trainingssessie af. 

Met veel nieuwe gezichten betrad de hoofdmacht zaterdagochtend het zonnige hoofdveld op de blauwe zijde van sportpark Panhuis. Vier spelers van vorig seizoen genoten nog van hun verdiende vakantie en dus was het vooral kennismaken met de nieuwelingen van het vlaggenschip.

De verrichtingen van de spelers kon op veel goedkeuring rekenen van de in grote getale aanwezige supporters, die maar wat nieuwsgierig waren naar de verrichtingen van ‘hun’ eerste elftal. Met hoge intensiteit zette Gery Vink zijn mannen aan het werk.

Trainingsschema

Komende week traint het eerste elftal vier keer op eigen veld. Het geplande trainingskamp en de oefenwedstrijd bij en tegen Groene Ster zijn geannuleerd, om de selectie nog niet teveel te belasten in wedstrijdminuten en eerst met trainingssessies de voorbereiding te starten.

De rest van de voorbereiding is intact gebleven en dus speelt G.V.V.V. de eerste oefenwedstrijd op zaterdag 30 juli, als om 15.30 uur voetbalvereniging Gemert op bezoek komt. Eerst kunnen de supporters de verrichtingen volgen op het trainingsveld. De kop is eraf en seizoen 2022/2023 is begonnen.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet talentvolle Joep van den Berk aan zich te binden

Het eerste | 21 mei 2024
Lees meer