Vlaggenschip start voorbereiding op zonnig Panhuis

  • Het eerste

Het eerste elftal is onder veel belangstelling begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Trainer Gery Vink werkte zaterdagochtend samen met zijn selectie een uitgebreide trainingssessie af. 

Met veel nieuwe gezichten betrad de hoofdmacht zaterdagochtend het zonnige hoofdveld op de blauwe zijde van sportpark Panhuis. Vier spelers van vorig seizoen genoten nog van hun verdiende vakantie en dus was het vooral kennismaken met de nieuwelingen van het vlaggenschip.

De verrichtingen van de spelers kon op veel goedkeuring rekenen van de in grote getale aanwezige supporters, die maar wat nieuwsgierig waren naar de verrichtingen van ‘hun’ eerste elftal. Met hoge intensiteit zette Gery Vink zijn mannen aan het werk.

Trainingsschema

Komende week traint het eerste elftal vier keer op eigen veld. Het geplande trainingskamp en de oefenwedstrijd bij en tegen Groene Ster zijn geannuleerd, om de selectie nog niet teveel te belasten in wedstrijdminuten en eerst met trainingssessies de voorbereiding te starten.

De rest van de voorbereiding is intact gebleven en dus speelt G.V.V.V. de eerste oefenwedstrijd op zaterdag 30 juli, als om 15.30 uur voetbalvereniging Gemert op bezoek komt. Eerst kunnen de supporters de verrichtingen volgen op het trainingsveld. De kop is eraf en seizoen 2022/2023 is begonnen.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Punten pikken op De Boshoek vaak tevergeefse moeite

Het eerste | 28 maart 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar verre uitwedstrijd in Hardenberg

Het eerste | 25 maart 2024
Lees meer

Vink neemt geen genoegen met ‘beste promovendus’ en wil meer

Het eerste | 24 maart 2024
Lees meer