Voetbalkleding schoon? Voor jou heel gewoon

  • Het eerste

Voor het wassen van de teamkleding van het eerste elftal zoeken wij volgend seizoen versterking. Draai jij je hand niet om voor een schone was? Meld je dan aan.

Helma Kuiper en Bianca Wammes zijn op dit moment verantwoordelijk voor het wassen van de wedstrijd- en trainingskleding van de A-selectie van G.V.V.V. Zij verrichten deze werkzaamheden gezamenlijk en vervangen elkaar bij afwezigheid.

Trouwe dienst

Na jaren trouwe inzet heeft Helma Kuiper helaas te kennen gegeven na dit seizoen te stoppen met haar werkzaamheden. Bianca Wammes is wel bereid gevonden om haar taken voort te zetten. Om Bianca te ondersteunen, zoeken wij dus een nieuwe wasvrouw (of -man) die deze taken vanaf volgend seizoen wil oppakken.

Functieprofiel

In deze rol zorg je ervoor dat de trainings- en wedstrijdkleding van het eerste elftal wordt gewassen, gedroogd en opgeruimd. Dat doe je na de trainingen op maandag-, dinsdag- en donderdagavond en op de ochtend na het trainen. De kleding leg je vervolgens klaar voor de volgende training.

Schouders eronder

Bianca is op dit moment verantwoordelijk voor het wassen van de trainingskleding op donderdagavond en het wassen van de wedstrijdkleding op de zaterdagen. Voor haar nieuwe collega betekent dit verantwoordelijkheid voor de trainingskleding van de maandag- en dinsdagtraining. Bij afwezigheid kun je elkaar natuurlijk vervangen.

Iets voor jou?

G.V.V.V. stelt voor deze werkzaamheden een vergoeding beschikbaar. Heb je interesse in het uitvoeren van deze taken? Neem dan contact op met Loek Budding, via vicevoorzitter@gvvv.nl.

Ander nieuws

G.V.V.V. sluit seizoen af met gelijkspel en neemt afscheid van Taoufik Adnane

Het eerste | 25 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer