Volg alle oefenduels vanaf je vakantieadres

  • Het eerste

Lekker aan het genieten van je welverdiende vakantie, maar daardoor wel de oefenwedstrijden van ons vlaggenschip missen? Wij houden je op de hoogte, waar ook ter wereld.

Natuurlijk, we vinden het jammer dat wij jou niet langs de lijn mogen verwelkomen. Gelukkig kom je na je vakantie weer helemaal opgeladen en met zin in het nieuwe seizoen naar sportpark Panhuis. Om jou in die tussentijd helemaal niets te laten missen, houden wij jou ook tijdens je vakantie op de hoogte van alle gebeurtenissen.

Alsof je er gewoon bij bent

Het mediateam voorziet jou tijdens alle oefenwedstrijden van updates in beeld en tekst. Daarmee volg je alle wedstrijden, alsof je er zelf bij bent. Is dat even handig! Je volgt de wedstrijd via een liveverslag op Twitter, via video-updates in onze Instagram Stories en na afloop lees je snel een verslag van de wedstrijd op onze website. Zo mis jij helemaal niets. Fijne vakantie!

Ander nieuws

Vendel maakt keeperstrio compleet

Het eerste | 14 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt met Tremour nieuwe buitenspeler vast

Het eerste | 10 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet doelman Elber Evora vast te leggen

Het eerste | 04 juni 2024
Lees meer