Volle eerste trainingsweek voor hoofdmacht

  • Het eerste

Het eerste elftal werkt deze week de eerste van de in totaal vijf weken voorbereiding af. De ploeg traint op vier verschillende momenten op het hoofdveld van G.V.V.V. 

De hoofdmacht traint in de eerste volle week van de voorbereiding vier keer op het eigen trainingsveld. Jordi Bitter en Mats Grotenbreg keren maandagavond na hun vakantie terug bij de selectie en ook keeperstrainer Wouter van Voorthuizen sluit aan bij het elftal.

Vier trainingsmomenten

Maandagavond start om 19.00 uur de training. Op woensdag- en donderdagavond traint het eerste elftal om 19.45 uur. Vervolgens wordt zaterdagochtend om 10.00 uur een training afgewerkt. Alle trainingen zijn vrij te bezoeken voor supporters.

Geen trainingskamp

De staf heeft besloten om het weekend niet op trainingskamp te gaan naar Limburg. In deze vroege fase van de voorbereiding, waarin de selectie nog niet op volledige sterkte is, wil de begeleiding spelers nog niet teveel belasten tijdens een oefenwedstrijd. Daarom is besloten om ook het trainingskamp te annuleren en de eigen accommodatie en faciliteiten te gebruiken voor trainingen.

Ander nieuws

Voorbeschouwing // G.V.V.V. ontvangt recordkampioen gelijke spelen vv Noordwijk

Het eerste | 17 april 2024
Lees meer

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer